Survivor – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα σήμερα 10/1

19:14 10/1/2021 - Πηγή: Youfly

Δύο γεγονότα θα σημαδέψουν το αποψινό επεισόδιο του Survivor, που έρχεται γεμάτο ανατροπές και μπόλικη ίντριγκα, όπως φαίνεται στο τρέιλερ και σας παρουσιάζουμε ποια ομάδα κερδίζει τον μεγάλο αγώνα σήμερα 10/1.

Survivor 10/1: Η νέα παίκτρια και ο αγώνας

Στο νέο ραντεβού των δύο ομάδων ο Γιώργος Λιανός τους επιφυλάσσει διπλή έκπληξη, καθώς δεν τους καλωσορίζει μόνο στον αγώνα επάθλου. Αλλά υποδέχεται μία νέα

παίκτρια. Η Νιγηριανή στην καταγωγή, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνει απόψε στο Survivor, προκαλώντας σοκ στους survivors που δεν ανέμεναν τόσο γρήγορα την έλευση νέου διαγωνιζόμενου.

Το κορίτσι του Mykonos Live και επιχειρηματίας στο χώρο της αισθητικής φορά τα αθλητικά της και μπαίνει στη αρένα, έτοιμη να τα δώσει όλα για την ομάδα της. Και αν αναρωτιέστε σε ποια ομάδα θα ενταχθεί την απάντηση έχει ο Λιανός, ο οποίος θα την καλωσορίσει στην ομάδα των διάσημων.

Survivor: Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα σήμερα 10/1

«Γούρικη» πάντως δεν αποδεικνύεται η έλευση της Ελέτσι στη κόκκινη ομάδα. Για άλλη μια φορά ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος, ο Τζέημς και η Μαριαλένα δείχνουν και πάλι τα δόντια τους, παίρνοντας τη μεγάλη νίκη για την ομάδα τους. Μία επιτυχία που επιφυλάσσει γι’ αυτούς και μία νέα λιχουδιά.

Και αν οι… χορτάτοι διάσημοι πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, την ίδια στιγμή οι διάσημοι κάνουν απολογισμό για τον αγώνα τους. Η ένταση ανάμεσα στους παίκτες δεν θ’ αργήσει να έρθει καθώς οι…δυνατοί της αρένας επιρρίπτουν ευθύνες στους αδύνατους, δεδομένου ότι για άλλη μια φορά τα έκαναν… μούσκεμα. Ειδικά η Κάτια Ταραμπάνκο ξεσπά, δεδομένου ότι δεν βλέπει το ίδιο πάθος για τη νίκη από τους συμπαίκτες της.

Δείτε επίσης:

Survivor: Γυαλιά καρφιά το Twitter με τις κόντρες Διάσημων & ΜαχητώνSurvivor: Πρόταση – σεισμός σε τρεις πρώην ποδοσφαιριστέςΗ αντεπίθεση των καναλιών στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Survivor – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα σήμερα 10/1 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα