8 Λέξεις: Ο Αλέκος απειλεί να καταστρέψει την Ηλιάνα

18:31 21/11/2020 - Πηγή: Youfly

Οι εξελίξεις τρέχουν στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις», καθώς ο Αλέκος απειλεί να καταστρέψει την Ηλιάνα και στρέφεται εναντίον της.

Πιο συγκεκριμένα η Ηλιάνα από τη μια έχει το μυαλό της στον Οδυσσέα κι από την άλλη αδημονεί να μείνει έγκυος.

Το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει ένα παιδί με τον Αλέκο την κοστίζει πολύ σε σημείο τα νεύρα της να μην είναι και πάλι σε καλή κατάσταση.

Ο πατέρας της, ο Άκης Αρώνης βλέπει τη κόρη του μελαγχολική και ζητεί να μάθει το λόγο: «Ηλιάνα μου δεν είσαι ευτυχισμένη.

Το βλέπω στα μάτια σου», της λέει και προσθέτει: «Αν δεν είσαι ευτυχισμένη με τον Αλέκο να τον χωρίσεις. Μη φοβηθείς τίποτα».

Η Ηλιάνα σα να περίμενε να ακούσει αυτά τα λόγια από το πατέρα της για να πάρει τις αποφάσεις της.  Μόλις βλέπει τον Αλέκο του ζητεί να μιλήσουνε και του εξηγεί πως δεν είναι ευτυχισμένη μαζί του. Παράλληλα του ζητεί να χωρίσουνε.

Μόλις την ακούει ο Αλέκος γίνεται άλλος άνθρωπος και απειλεί να καταστρέψει την Ηλιάνα, βάζοντας πάλι φωτιά στις 8 λέξεις. Δεν διστάζει να της πει ευθέως: «Αν νομίζεις ότι θα τελειώσεις τόσο εύκολα μαζί μου είσαι πολύ γελασμένη. Ξεχνάς φαίνεται ότι γνωρίζω αρκετά πράγματα για τη ζωή σου. Και φαντάζομαι δεν θα ήθελες ποτέ να φθάσουν τα κατορθώματα σου στα αυτιά του πατέρα σου».

Της διαμηνύει ακόμη ότι διαζύγιο θα της δώσει μόνον όταν καταφέρει να πάρει αυτά που θέλει από τον πατέρα της.

8 Λέξεις: Η Ναυσικά και πάλι στην αγκαλιά του Μάρκου

Εν τω μεταξύ ο Μάρκος πολιορκεί στενά τη Ναυσικά. Δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο τίποτα που μπορεί να τη φέρει κοντά του. Και τελικά όπως θα δούμε καταφέρνει αυτό που θέλει και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ναυσικά όμως επειδή τον ξέρει καλά είναι λίγο επιφυλακτική μαζί του αποφεύγοντας να πει στα παιδιά της το παραμικρό. Απεναντίας ο Μάρκος δεν κρατιέται και στην πρώτη ευκαιρία που του δίνεται αποκαλύπτει στον Μιχαήλ και τη Βικτώρια, παρουσία της Ναυσικάς πως είναι ξανά μαζί. Ο Μιχαήλ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι γονείς του είναι και πάλι μαζί και το δείχνει αγκαλιάζοντας τους.

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις – Εξέλιξη βόμβα: Η Ολυμπία εκβιάζει τον Νικηφόρο

Ανδρέας Γεωργίου: Τι γίνεται τελικά με τον ίδιο & τις 8 Λέξεις

The post 8 Λέξεις: Ο Αλέκος απειλεί να καταστρέψει την Ηλιάνα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα