Σπίτι με το MEGA: Μουσικό απόσπασμα με τον Διονύση Σαββόπουλο

12:46 21/11/2020 - Πηγή: Youfly

Σήμερα στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» στις 21:00 στο MEGA  ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μας κρατήσει συντροφιά. Σας π[αρουσιάζουμε ένα απόσπασμα από την εκπομπή.

Σπίτι με το MEGA με τον Διονύση Σαββόπουλο

Απόψε στις 21:00 στο MEGA

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, απόψε στις 21:00 υποδέχεται τον Διονύση Σαββόπουλο.

Λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής, δείτε ένα μικρό μουσικό απόσπασμα 

Σπίτι με το

MEGA | Mε τον Διονύση Σαββόπουλο | Ας κρατήσουν οι χοροί

Σπίτι με το MEGA απόψε στις 21:00  ο Διονύσης Σαββόπουλος

Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που «αφηγούνται» τη ζωή και τις σημαντικότερες στιγμές μας. Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας.

Ο σπουδαίος δημιουργός απόψε στις 21:00, υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους του, τον Μανώλη Μητσιά, τον Χρήστο Δάντη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Mente Fuerte και μας ταξιδεύει με υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Νότες και λόγια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο πέρασμα του χρόνου. Όλα όσα έχουν αξία, έχουν τη φωνή του Διονύση Σαββόπουλου που ξεσηκώνει, συγκινεί και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και ένα «πολύτιμο» κέφι.

Μας ταξιδεύει και μας ψυχαγωγεί με αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις, υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι πάντα «το ροκ του μέλλοντός μας».

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Διονύση Σαββόπουλο, απόψε στις 21:00 στο MEGA

Δείτε επίσης: 

Σπίτι με το MEGA: Μουσικό απόσπασμα με Ελευθερία Αρβανιτάκη

The post Σπίτι με το MEGA: Μουσικό απόσπασμα με τον Διονύση Σαββόπουλο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα