Συγκινητική δωρεά 300 μασκών από τη 16χρονη στο «Σωτηρία»

Σε μία νέα δωρεά 300 μασκών προχώρησε η μόλις 16 ετών δημιουργός του The Greek Mask Project Κοραλία Χατζηγιαννάκη, επιλέγοντας αυτή τη φορά το νοσοκομείο «Σωτηρία». Πρόκειται για τη δεύτερη προσφορά της νεαρής κοπέλας μέσα στον Απρίλιο, αφού προηγουμένως είχε προσφέρει άλλες 300 μάσκες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμος!

«Η διαφορά

τώρα είναι ότι οι μάσκες αυτές κατασκευάστηκαν με τη χρηματική συμβολή του κόσμου, που υποστήριξε θερμά αυτή την πρωτοβουλία» διευκρίνισε η 16χρονη μαθήτρια, συμπληρώνοντας ότι αυτή η προσφορά της δεν ειναι παρά ένα συμβολικό «ευχαριστώ» προς όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για το τιτάνιο και δύσκολο έργο που έχουν να φέρουν εις πέρας.

Μάλιστα, οι συνολικά 300 μάσκες φέρουν πάνω τους την ελληνική σημαία, με σκοπό να ενθαρρύνουν το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας που αντιμετωπίζουν τα περιστατικά κορωνοϊού.

«Προχωράμε δυναμικά, μέχρι να βρεθεί φάρμακο ή εμβόλιο» δήλωσε η Κοραλία Χατζηγιαννάκη, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει την παράδοση επιπλέον 300 μασκών σε ακόμα ένα νοσοκομείο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της η 16χρονη, στόχος είναι να παραδοθούν μάσκες σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς του ιού.

«Δεν χρειάζεσαι μπέρτα για να είσαι ήρωας σε αυτήν την κρίση! Χρειάζεσαι μία μάσκα!» είναι το μήνυμα που μεταφέρει η Κοραλία με την πρωτοβουλία της.

Συγκινητική δωρεά 300 μασκών από τη 16χρονη στο «Σωτηρία» via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα