Η Daily Mail «κατατρόπωσε» δικαστικά την Μέγκαν Μαρκλ για την επιστολή που έστειλε στον πατέρα της

«Αβάσιμες» χαρακτήρισε ένας εκ των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βρετανίας τις περισσότερες καταγγελίες της Μέγκαν Μαρκλ κατά της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», υποχρεώνοντας την Δούκισσα του Σάσεξ σε μεγάλη δικαστική ήττα.

Συγκεκριμένα, ο δικαστής Γουόρμπαϊ απέρριψε τις κατηγορίες της Μαρκλ ότι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας ενήργησαν ανέντιμα και προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα σε αυτήν και τον πατέρα της Tόμας Μαρκλ, προκειμένου να αμαυρώσουν την εικόνα της.

Η 38χρονη

δούκισσα του Σάσεξ μήνυσε το Associated Newspapers για ένα άρθρο το οποίο δημοσίευσε αποσπάσματα μιας χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει στον 75χρονο πατέρα της, τον Αύγουστο του 2018, τρεις μήνες αφότου υπέστη καρδιακή προσβολή, ισχυριζόμενη ότι παραβίασε το δικαίωμα του απορρήτου, της πνευματικής ιδιοκτησίας και της προστασίας δεδομένων.

Παρ’ όλα αυτά, το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας δικαίωσε πλήρως τον εκδότη με τον δικαστή Γουόρμπαϊ να απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Μέγκαν ως «άσχετους».

Επιπλέον, οι Associated Newspapers καλούν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να καταβάλλουν τα δικά τους δικαστικά έξοδα, ύψους 50.000 λιρών, αφού το ζευγάρι αρνήθηκε την προσφορά τους να λύσουν το πρόβλημα εξωδικαστικά προκειμένου να μην αναγκαστεί το Ανώτατο Δικαστήριο να στήσει μία online ακροαματική διαδικασία εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.

Η Daily Mail «κατατρόπωσε» δικαστικά την Μέγκαν Μαρκλ για την επιστολή που έστειλε στον πατέρα της via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα