Σε αγώνα μπάσκετ κάλεσε 13χρονη αθλήτρια τον Πρωθυπουργό όταν τελειώσει η καραντίνα

Μια δεκατριάχρονη αθλήτρια, η Παναγιώτα Κατσιώνη, κάλεσε σε αγώνα μπάσκετ τον πρωθυπουργό, όταν τελειώσει η καραντίνα. Η πρόσκληση έφθασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με γράμμα που έγραψε το μικρό κορίτσι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «…Σας γράφω επειδή ξέρω πόσο πολύ σας αρέσει το μπάσκετ. Ξέρω ότι έχετε πολύ δουλειά τώρα με τον κορωνοιό, αλλά εύχομαι να βρείτε λίγη ώρα να διαβάστε και το δικό μου μήνυμα. Με λένε Γιώτα και είμαι σχεδόν 13 χρονών και παίζω μπάσκετ στην ομάδα Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Αιγάλεω. Είμαι η playmaker της ομάδας μου που αγωνίζεται στην Β κατηγορία Κορασίδων. Παίζω και στην

μικτή ομάδα της ΕΣΚΑ (2005), όπου έχω επιλεχθεί στις 20 καλύτερες παίκτριες της Ένωσης».

Η μικρή Γιώτα προσκάλεσε τον πρωθυπουργό να παρακολουθήσει την ίδια σε έναν αγώνα μπάσκετ, ώστε να διαπιστώσει, ότι και τα κορίτσια μπορούν να παίξουν πολύ καλά στο παρκέ.

Ο Μητσοτάκης απαντώντας στην αθλήτρια, της εκμυστηρεύθηκε ότι και σε αυτόν λείπει πολύ το μπάσκετ που παίζει μια φορά την εβδομάδα: «…Αν συνεχίσουμε να προσέχουμε, η επιστροφή στα παρκέ δεν θα αργήσει, όπως και δεν θα αργήσει η ώρα που δεν θα βλέπουμε το μπάσκετ μόνο ως αντρικό σπορ» είπε χαρακτηριστικά.

Σε αγώνα μπάσκετ κάλεσε 13χρονη αθλήτρια τον Πρωθυπουργό όταν τελειώσει η καραντίνα via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα