Σοκ πάλι στο Μενίδι: «Κύριε Μιχάλη εμείς αν δεν πάμε από κορωνοϊό, θα πάμε από αδέσποτη σφαίρα»

Η οπλοχρησία στο Μενίδι καλά κρατεί με νέο περιστατικό που προκαλεί τρόμο και οργή.

Με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτοικος της περιοχής δείχνει το σπασμένο παράθυρο του αυτοκινήτου του το όποιο είχε σταθμεύσει σε ανοιχτό γκαράζ ανάμεσα σε δύο κατοικίες στο κέντρο της πόλης. «Κύριε Μιχάλη εμείς εδώ στο Μενίδι αν δεν πάμε από κορωνοϊό, θα πάμε από αδέσποτη σφαίρα, ένα καθημερινό φαινόμενο», έγραψε ο απελπισμένος κάτοικος, στέλνοντας το μήνυμα του προς τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Ο κάτοικος Μενιδιού προσπαθώντας να καταλάβει τι είχε συμβεί,

βρήκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μια βολίδα των 9 mm.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ανέφεραν ότι η σφαίρα προήλθε από απόσταση μικρότερη των 400 μέτρων, εξοστρακίστηκε σε τοίχο και χτύπησε το παράθυρο του αυτοκινήτου του. Η βολίδα στάλθηκε στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα. 

Σφαίρα στο ποδήλατο 3χρονης

Ανατριχίλα και τρόμο προκάλεσε χθες η είδηση ότι στο Μενίδι – «Τέξας» της Αττικής, μια σφαίρα 9mm καρφώθηκε στο ποδήλατο 3χρονου κοριτσιού, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, ακριβώς έξω από το δωμάτιο που κοιμόταν. Το Α.Τ. σε ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα.

Σφαίρα στην είσοδο πυλωτής

Στις 18 Απριλίου, ένας άλλος κάτοικος της περιοχής  κατήγγειλε ότι βρήκε μια αδέσποτη στην είσοδο του σπιτιού της αδερφής του και ανέβασε την φωτογραφία στα social media.

Όπως φαίνεται, στο Μενίδι με την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία όλα αυτά τα χρόνια, οι κάτοικοι χρειάζονται περισσότερο αλεξίσφαιρα γιλέκα, αφού κινδυνεύουν ακόμα και στα ίδια τους τα μπαλκόνια!

Σοκ πάλι στο Μενίδι: «Κύριε Μιχάλη εμείς αν δεν πάμε από κορωνοϊό, θα πάμε από αδέσποτη σφαίρα» via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα