Η έγκλειστη Τάμτα μετέτρεψε δωμάτιο του σπιτιού της σε home studio (video)

Η Τάμτα είχε την καλύτερη ιδέα για να περνάει ευχάριστα τις ημέρες της καραντίνας. Μετέτρεψε ένα δωμάτιο του σπιτιού της σε στούντιο ηχογράφησης και το απολαμβάνει!

Η σταρ της ποπ σκηνής βρίσκεται πλέον για περισσότερο από έναν μήνα κλεισμένη εντός των… τοίχων, ακολουθώντας πιστά τα μέτρα του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό. Το ίδιο παρακινεί και τους χιλιάδες θαμαστές της, μέσω των προσωπικών της social media.

Η

γνωστή τραγουδίστρια, παρέα με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα, περνά καλά στο σπίτι και ξοδεύει αρκετό από τον χρόνο της στη μουσική, που τόσο αγαπά. Πρόσφατα, γύρισε μόνη της το βιντεοκλίπ της διασκευής του κομματιού «Σ’ αγαπώ». Το επόμενο βήμα της, λοιπόν, δεν είναι άλλο από την ηχογράφηση τραγουδιού!

«Μαθαίνω πολλά»

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το πρόχειρο home studio που έστησε, η Τάμτα έγραψε στους followers: «Εδώ στο σπίτι, σ’ ένα πρόχειρο μίνι στούντιο… παλεύω και μαλώνω με την τεχνολογία πολλές ώρες την ημέρα για να κάνω μια δουλειά που, υπό κανονικές συνθήκες, θα έκανα με τους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Συνήθως, αυτά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα. Κάπως τα καταφέρνω όμως σιγά σιγά. Και μαθαίνω πολλά».

Το ποπ είδωλο, όπως φαίνεται, παραμένει εργασιομανής, αλλά και πολύ ερωτευμένη με τον γοητευτικό Πάρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο φέτος κλείνουν πέντε χρόνια σχέσης!

View this post on Instagram

Στο πιάνο με συνοδεύει από μακριά και πολύ όμορφα ο Παύλος Καλτουρουμίδης . Το «Κοίτα με» είναι ένα από τα Τραγούδια Του άλμπουμ «Θαρος η αλήθεια» Που κυκλοφόρησε το 2011 από την @minosemi_official … whaaaaat!?!?!? Το έχει γράψει ο @etostone_official Κι απ’ τα αγαπημένα μου βίντεο κλιπ Από τον @rigosk Ελπίζω να σας αρέσει

A post shared by Tamta (@officialtamta) on Apr 15, 2020 at 9:53am PDT

Η έγκλειστη Τάμτα μετέτρεψε δωμάτιο του σπιτιού της σε home studio (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα