Βάσω Λασκαράκη: Έστειλα το πρώτο μου βιογραφικό στο Mega για το «Βέρα στο δεξί»

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως πήρε τον πρώτο της ρόλο στην τηλεόραση και μετακόμισε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για το άγχος που τη διακατέχει, την μεγάλη απόφαση να έρθει στην Αθήνα για να παίξει…

Στην σειρά «Πολυκατοικία» πήρε τον πρώτο

της μεγάλο ρόλο: «Στην «Πολυκατοικία» ένιωσα πιο σίγουρη, ίσως ήταν και ο ρόλος που βοήθησε, ότι κέρδισα έναν μεγάλο ρόλο, ότι πέρασα 3-4 κάστινγκ για να μου τον δώσουν, ότι μου έδειξαν ότι πιστεύουν πολύ σε μένα. Νομίζω ότι μετά την «Πολυκατοικία» άρχισα να πιστεύω σε μένα, ήταν ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος και ήταν για μένα οριακά. Έλεγα ότι εάν δεν βρω δουλειά μέχρι εκεί, κάτι πρέπει να κάνω, δεν μπορούσα να ζήσω και να βιοποριστώ», είπε η Βάσω Λασκαράκη. Αποκάλυψε όμως πως είχε προηγηθεί η προσέγγισή της για έναν ρόλο στη σειρά «Βέρα στο δεξί», αλλά όταν επικοινώνησαν μαζί της από την εταιρία παραγωγής είχε ήδη δουλειά στη Θεσσαλονίκη και αρνήθηκε.

Ο ρόλος της στην σειρά «Πολυκατοικία»:

Τότε ήταν που χρειάστηκε να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και οικονομικά πέρασε δύσκολα τον πρώτο καιρό: «Είχα πάρει προκαταβολή γιατί ζοριζόμουν πάρα πολύ, ήμουν οριακά. Εκεί ήταν τότε που πληρωνόμασταν έξι μήνες μετά, ήταν τρομερό. Μπορώ να πω ότι με βοήθησαν πάρα πολύ τότε και η παραγωγή και το κανάλι. Πήγα και τους το είπα «Δεν έχω λεφτά να έρθω στο γύρισμα». Τώρα εάν είμαι σε παραγωγή και ξέρω ότι κάποιο παιδί δεν έχει λεφτά να έρθει στο γύρισμα έχω πάει γιατί δεν μπορώ, ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου», τόνισε η ηθοποιός.
Παράλληλα η δημοσιότητα ήταν κάτι που γνώριζε για πρώτη φορά και η Βάσω Λασκαράκη είπε πως της πήρε λίγο καιρό για να συνηθίσει: «Στην αρχή ήταν πάρα πολύ τρομαχτικό, το είχα πάρει πάρα πολύ στραβά. Τον πρώτο χρόνο ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα, ήταν αυτό που κυκλοφορούσες και σε κοιτούσαν όλοι. Μου πήρε περίπου ένα εξάμηνο να το συνηθίσω, μετά αναγκαστικά έπρεπε να το συνηθίσω γιατί η ζωή μου πήρε άλλη τροπή. Υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα έκθεσης όταν όλοι ξέρουν την προσωπική σου ζωή. Κάπως πέφτεις στα βαθιά και κολυμπάς», δείχνοντας πως ζορίστηκε αρκετά σε αυτή τη φάση της καριέρας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάσω Λασκαράκη, Έστειλα, Mega, Βέρα,vaso laskaraki, esteila, Mega, vera