Σάκης Αρναούτογλου: Καθαρά Δευτέρα με άστατο καιρό - Οι υποψήφιες περιοχές για χιονοπτώσεις

Υψηλές θα παραμείνουν οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες, αλλά ο καιρός αλλάζει την Καθαρά Δευτέρα. Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.Με αρκετή ηλιοφάνεια και περισσότερη ανομβρία ο καιρός τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός
θα αλλάξει από την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα είναι…

Την Πέμπτη, θα έχουμε συννεφιά στα δυτικά και στα ανατολικά νησιωτικά της χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ο ήλιος με την θερμοκρασία…

Την Παρασκευή σύννεφα επίσης στα Επτάνησα και στο Αιγαίο τα οποία δεν θα φέρουν βροχές. Η θερμοκρασία…

Το Σάββατο στη βόρεια Ελλάδα θα υπάρξουν λίγο περισσότερες συννεφιές και στην υπόλοιπη χώρα αραιά σύννεφα θα κάνουν το πέρασμά του. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 με 18 στα βόρεια και στους 19 στα νότια.

Την Κυριακή θα έχουμε άστατο καιρό με περισσότερη συννεφιά και δεν αποκλείονται βροχές στις ΒΔ περιοχές της χώρας μας. Η θερμοκρασία στους 20 στα κεντρικά, στους 16 με 19 στα βόρεια και στους 22 στα νότια.

Την Καθαρά Δευτέρα τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι άστατος στις ΒΔ περιοχές και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Επίσης μια ψυχρή μάζα θα φτάσει στα βόρεια της χώρας και ίσως έχουμε χιονοπτώσεις πάντα στα βόρεια τμήματα της χώρας μας. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε αραιή συννεφιά με δυνατούς ανέμους.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=t09KkzwttYI}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκης Αρναούτογλου, Καθαρά Δευτέρα,sakis arnaoutoglou, kathara deftera