My Style Rocks: Μπηχτές από Σελένη σε Νικόλ - Είμαι λίγο χαζή εγώ γενικά

Η ώρα της βαθμολογίας στο My Style Rocks είναι από τις πιο δύσκολες και άβολες για όλους στο πλατό.Το επεισόδιο του My Style Rocks ολοκληρώθηκε με νικήτρια της ημέρας, σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης που παρουσίασε η Κατερίνα Καραβάτου, τη Νικόλ. Η διαγωνιζόμενη συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από…

Η Νικόλ όμως την ώρα που βαθμολογήθηκε από τις υπόλοιπες fashionistas ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Σελένη που τις τελευταίες ημέρες τείνει να χάσει το δίκιο της με τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα λεγόμενά της στο πλατό. Έτσι

πριν από λίγη ώρα κι αφού έβαλε τη βαθμολογία της στη Νικόλ, όταν εκείνη της ανέφερε πως δεν μπορεί να καταλάβει πως αντιλαμβάνεται τις ενδυματολογικές της επιλογές, η απάντηση της Σελένης ήταν «Είμαι λίγο χαζή εγώ γενικά».

Τα σχόλια της Σελένης και της Νικόλ:

Δεν ήταν όμως μόνο αυτά που έφεραν και τους κριτές σε δύσκολη θέση, αλλά και η βαθμολογία της Βασιλικής στην Ρέινα και την Emilia. Στη Ρέινα έβαλε 1 και στην Emilia 4 συγκεκριμένα. Ο Στέλιος Κουδουνάρης τοποθετήθηκε για τη διαφορετική βαθμολογία σε δύο look σχεδόν πανομοιότυπα: «Της είπες ότι είναι εκτός κόνσεπτ και της έβαλες 1. Άρα είσαι και εσύ εκτός κόνσεπτ γιατί είστε ίδιες με άλλα ρούχα. Δεν με έχεις καλύψει και προβληματίζομαι πολύ γιατί κανονικά οι βαθμολογίες πρέπει να είναι τα look σας, αντικειμενικά, χωρίς εμπάθειες». Όταν στη συνέχεια στην κουβέντα μπήκε και η Χριστιάννα και σχολίασε σχετικά η Βασιλική την αποκάλεσε «βούρλο».

Τότε ήταν που οι κριτές και η παρουσιάστρια του My Style Rocks έδειξαν την αγανάκτησή τους στον χαρακτηρισμό και ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε με αυστηρό ύφος:«Εδώ μέσα δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις. Όλα έχουν και ένα όριο, στα σπίτια σας αυτά!», απευθυνόμενος στη Βασιλική.

Οι παρατηρήσεις για την διαφορά στη βαθμολογία και τη φρασεολογία στο My Style Rocks:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks, Μπηχτές, Σελένη, Νικόλ - Είμαι,My Style Rocks, bichtes, seleni, nikol - eimai