Τσιόδρας: Στην αρχή κάποιοι υποτίμησαν την πανδημία

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε πως κάποιοι στα υπουργεία, δεν πίστεψαν τις αρχικές του προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα της πανδημίας.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δήλωσε την Τρίτη πως κάποιοι στα υπουργεία δεν πίστεψαν τις αρχικές του επισημάνσεις για την επικινδυνότητα του κορονοϊού.

Μάλιστα, έκανε την συγκεκριμένη δήλωση στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, όταν ανακοίνωσε ότι σταματάει η ζωντανή ενημέρωση τόσο από τον ίδιο, όσο και

από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Έτσι, ο γνωστός λοιμωξιολόγος σημείωσε πως «όταν αναφερθήκαμε στον ιό αντιμετωπίσαμε σκληρή κριτική, λογικό γιατί τα δεδομένα ήταν λίγα».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «τέσσερις μήνες μετά επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Θέλω κι εγώ σταδιακά να επιστρέψω στα δικά μου καθήκοντα».

Επιπλέον, επισήμανε ότι «αναπάντεχα και απροσδόκητα βρέθηκα κοντά σας και αισθάνθηκα κοντά σας. Στην πατρίδα μας, παρά τις απώλειες, ο εχθρός δεν είχε τον τελευταίο λόγο και γι΄αυτό δεν του κάνω τη χάρη να ξανα αναφερθώ σε αυτόν. Αντέξαμε όλοι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα