Στράτος Τζώρτζογλου: Η πρώτη έξοδος μετά τη «Φάρμα» - πόσα κιλά έχασε

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από τη «Φάρμα» και το γιόρτασε με φίλους και φυσικά με την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα που ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram.

Ο δημοφιλέστερος παίκτης της «Φάρμας», ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχαιρέτησε χθες το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, μετά από μάχη σώμα με σώμα με τον Ντούπη, ο οποίος τελικά επικράτησε του ηθοποιού.

Και, φυσικά, η πρώτη κίνησή του με το που άφησε τις

ερημιές και την αγροτική ζωή, ήταν μια έξοδος με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα και φίλους τους.
Η Σοφία μαριόλα μάλιστα απαθανάτισε στιγμές από την έξοδό τους τις οποίες πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μαζί με ένα σχόλιο για την επιστροφή του Στράτου στο σπίτι και τα κιλά που έχασε στο παιχνίδι – 16 παρακαλώ.

«My baby is back. Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι.. αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ! Ενέπνευσες και απέδειξες οτι η ψυχή δεν εχει ηλικια και όρια.. Εισαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλα μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφου φάει καλά (γύρισε - 16 κιλα) και μάθω τα πάντα» έγραψε η Σοφία Μαριόλα στην ανάρτηση που βλέπετε.

{https://www.instagram.com/p/COqvziWAlw1/?hl=el}

 

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥΗ ΦΑΡΜΑINSTAGRAM
Keywords
Τυχαία Θέματα