Θάνατος 68χρονης μετά τον εμβολιασμό στην Πέλλα: «Δεν υπάρχει αιτία θανάτου»

Το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή της 68χρονης που πέθανε στην Πέλλα μία μέρα μετά τον εμβολιασμό της δεύτερης δόσης με το εμβόλιο της Pfizer. «Δεν υπάρχει σημείωμα με αιτία θανάτου από το νοσοκομείο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Νεκροψία - νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη, στη σορό της 68χρονης γυναίκας που πέθανε στην Πέλλα

μία μέρα μετά τον εμβολιασμό με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αντώνη Ξυλουργίδη, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, τα αίτια του θανάτου δεν είναι ακόμα γνωστά και πως ερωτηματικά έχει ακόμα και το νοσοκομείο.

«Στις 4 Μαΐου εμβολιάστηκε, στις 5 έφυγε από τη ζωή. Το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα σκοτοδίνης, εμετού και σφιξίματος στο στέρνο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για 3-4 ώρες, όπου της έγιναν όλες οι εξετάσεις. Στη συνέχεια υποχώρησαν τα συμπτώματα και της έδωσαν εξιτήριο. Το ίδιο βράδυ τα συμπτώματα επανήλθαν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αδύναμο σφυγμό και κατέληξε», είπε και πρόσθεσε:

«Tο οξύμωρο είναι ότι έχει ζητηθεί και από το νοσοκομείο νεκροψία-νεκροτομή διότι και οι ίδιοι έχουν ερωτηματικά από το ποια αιτία έφυγε η γυναίκα. Πρέπει να βρούμε τις αιτίες θανάτου. Προφορικά καθησυχάστηκε η οικογένεια ότι είναι προσωρινές οι παρενέργειες και δεν θα επανέλθουν. Οι άνθρωποι της οικογένειας δεν επιρρίπτει ευθύνες ούτε στο νοσοκομείο, ούτε στο εμβόλιο. Τους ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια. Αιτία θανάτου ακόμα δεν γνωρίζουμε, δεν υπέστη ανακοπή. Δεν υπάρχει σημείωμα με αιτία θανάτου».

ΠΕΛΛΑΕΜΒΟΛΙΟΘΑΝΑΤΟΣPFIZERΕΞΕΤΑΣΗΚΟΡΟΝΟΙΟΣΠΑΝΔΗΜΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέλλα, Αύριο, 68χρονης,pella, avrio, 68chronis