Νάσια Κονιτοπούλου: Η μάχη με την κατάθλιψη και το «χαστούκι» από τον γιο της

Η Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε για τον αγώνα της να ξεπεράσει την κατάθλιψη και τον ρόλο που έπαιξε ο γιος της.

Η τραγουδίστρια Νάσια Κονιτοπούλου, κόρη του «βάρδου» του νησιώτικου τραγουδιού Γιώργου Κοντόπουλου με σημαντικές ;προσωπικές επιτυχίες η ίδια, μίλησε στο περιοδικό ON time και την Σπυριδούλα Τριάντου για την κατάθλιψη που έγινε αιτία να περάσει ένα μεγάλο διάστημα σε απομόνωση, το χέρι βοήθειας του γιού της και τον ρόλο της ψυχοθεραπείας.

«Ήταν τα Χριστούγεννα,

που παρακάλεσα τον γιο μου να έρθει να στολίσουμε το δέντρο, σε μια προσπάθειά μου να νιώσω καλύτερα» είπε η τραγουδίστρια.

«Τριγυρνούσα στο σπίτι σαν άρρωστη, με τις πιτζάμες όλη μέρα, αχτένιστη, άβαφτη και “μου έβαλε χέρι” ο γιος μου. Μου λέει τότε “θα έρθω, να φτιάξουμε το δέντρο, αλλά γίνε πρώτα άνθρωπος. Είσαι άρρωστη χωρίς να έχεις ουσιαστικά κάτι”. Με παρότρυνε να ξαναφτιαχτώ και μετά να φτιάξουμε το δέντρο. Τα λόγια του λειτούργησαν σαν φάρμακο εκείνη τη στιγμή, γιατί συνειδητοποίησα πως πραγματικά δεν έχω κάτι, αλλά είμαι όντως σαν άρρωστη. Με ταρακούνησε το παιδί με αυτά που μου είπε και από εκεί και πέρα πήρα την απόφαση και πήγα σε ψυχολόγο» ομολόγησε.

Και αναφερόμενη στον ρόλο που έπαιξε η ψυχοθεραπεία για να νιώθει σήμερα καλύτερα, συμπλήρωσε: «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, αλλά ακόμα φοβάμαι να πω ότι είμαι εκατό τοις εκατό καλά. Πρέπει να βγω τελείως από το τούνελ της μοναξιάς. Μόνο τότε θα γίνω εντελώς καλά. Είμαι στον σωστό δρόμο πάντως».

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΜΟΝΑΞΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νάσια Κονιτοπούλου,nasia konitopoulou