Στέρλινγκ: «Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται η παρουσία προπονητών όλων των χρωμάτων και εθνικοτήτων»

Ο Ραχίμ Στέρλιγκ μίλησε για την ιεραρχία και τις διακρίσεις που γίνονται στην Premier League.

O Άγγλος άσσος της Μάντσεστερ Σίτυ, Ραχίμ Στέρλιγκ μίλησε για τις διακρίσεις που γίνονται στα ενδότερα της Premier League με αποτέλεσμα να μην δίνεται η δυνατότητα σε έγχρωμους προπονητές να μην να προπονήσουν σε υψηλό επίπεδο.
Αναλυτικά είπε: «Οι διαμαρτυρίες είναι ένα καλό πρώτο στάδιο για να ακουστεί η φωνή μας,

αλλά μόνο οι διαδηλώσεις μόνες τους δεν θα μπορέσουν να φέρουν αλλαγή στην χώρα. Το προπονητικό προσωπικό που βλέπετε στους συλλόγους είναι όλοι πρώην παίκτες του πρωταθλήματος όπως οι Τζέραρντ, Λάμπαρντ και πολλοί άλλοι. Σέβομαι την δουλειά τους αλλά λέω πως δεν έχουν δοθεί οι κατάλληλες ευκαιρίες στους πρώην μαύρους παίκτες να προπονήσουν στο υψηλότερο επίπεδο».

Ο Στέρλινγκ συμπλήρωσε: «Δώστε την ευκαιρία στους μαύρους προπονητές, δώστε την ευκαιρία στους ανθρώπους γενικότερα, γιατί πιστεύω ότι αυτό λείπει, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται η παρουσία προπονητών όλων των χρωμάτων και εθνικοτήτων Υπάρχουν περίπου 500 παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ και το ένα τρίτο από αυτούς είναι μαύροι και δεν έχουμε καμία εκπροσώπηση από εμάς στην ιεραρχία, καμία εκπροσώπηση από εμάς στα προπονητικά στελέχη. Δεν υπάρχουν πολλά πρόσωπα στα οποία μπορούμε να συσχετιστούμε και να έχουμε συνομιλίες. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα