Τι ώρα ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ τα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα

Τα νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα, Τρίτη 9/6  περιμένουν με αγωνία οι πολίτες από την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα περιμένουν με αγωνία

οι πολίτες, μετά την επαναφορά της καθημερινής γραπτής ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ.

Τα νέα κρούσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 6 το απόγευμα, αν και χθες σημειώθηκε μεγάλη καθυστέρηση και η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μετά τις 7.

Όπως είναι φυσικό υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, καθώς ξαφνικά ανακοινώθηκαν 97 κρούσματα μέσα σε 4 μέρες μετά το άνοιγμα όλης της οικονομίας και των σχολείων.

Τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό, με τα 29 να εντοπίζονται στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Παράλληλα, οι υγειονομικές αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους προς τη Λαμία όπου καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα, τα οποία φέρονται ν’ αφορούν όλα σε μία οικογένεια.

Εν τω μεταξύ, στην Τρίπολη καταγράφηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης.

Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας νοσηλεύεται ένας 66χρονος που επέστρεψε από την Τσεχία και εμφάνισε συμπτώματα 10 ημέρες μετά την επιστροφή του και ενώ βρισκόταν σε απομόνωση στο σπίτι του.

Την ίδια ώρα, στην Κοζάνη, δύο άνδρες διαγνώστηκαν θετικοί με χαμηλό ιικό φορτίο και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται πως ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.049, εκ των οποίων το 55.2% αφορά σε άνδρες, ενώ επανέρχεται η καθημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα