Λαμία: Διασωληνώθηκε ο 85χρονος - Πήρε δείγματα ο ΕΟΔΥ

Διασωληνωμένος ο 85χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας με κορονοϊό. «Επί ποδός» τα συνεργεία του ΕΟΔΥ στην περιοχή.

Άσχημη είναι η εξέλιξη για τον 85χρονο άνδρα που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για COVID-19, στο νοσοκομείο της Λαμίας. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να διασωληνωθεί, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει και η κόρη του, ενώ η σύζυγός του και ο εγγονός νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

Παράλληλα,

αναστάτωση επικρατεί στην Αταλάντη, όπου βρέθηκε ο 28χρονος σπάζοντας την καραντίνα. Ο νεαρός άνδρας είχε επαφές με φίλους και συγγενείς, κατά το ίδιο Μέσο.

Νωρίτερα, εξάλλου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στην Αταλάντη και πήρε δείγματα από 19 άτομα. Η δειγματοληψία έγινε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ και τα αποτελέσματα αναμένονται το απόγευμα ή αύριο.

Οι κάτοικοι φέρονται να έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους, αν και ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές εμφανίζεται αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των τεστ.

Σημειώνεται, επίσης, πως το πρωί συνεργείο του Δήμου έκανε απολύμανση σε διάφορα σημεία της Αταλάντης.

{https://www.dailymotion.com/video/x7udjix}

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα ανήλθε στα 3.049, καθώς και ότι επανέρχεται η καθημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα