Σαραγόσα – Καρσίγιακα 79-84: Στον τελικό του Basketball Champions League πέρασε η Καρσίγιακα (vid)

Οι καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση Σαραγόσα - Καρσίγιακα, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Final 8 του Basketball Champions League.

Μετά από μία σπουδαία εμφάνιση, η Καρσίγιακα κέρδισε την συμμετοχή της στον τελικό του φετινού Basketball Champions League αφού επιβλήθηκε της Σαραγόσα με 84-79, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Final

8.

Η Ισπανική ομάδα αποκλείστηκε απο τον μεγάλο του τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρά τον καλό ρυθμό που βρήκε στην τρίτη περίοδο, με τον Τζέικομπ Γουάιλι να… μιλά στα κρίσιμα σημεία και να ολοκληρώνει τον αγώνα με 21 πόντους, ενώ ο Μπρουσίνο με 18.

Αντίθετα για την Καρσίγιακα πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Σεκ Χένρι, που σημείωσε 24 πόντους(με 7/7 τρίποντα με τον Εμπαγέ να ακολουθεί με 17 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν και οι Μόργκαν (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Τέιλορ (12 πόντοι, 6 ασίστ).

Οι δύο ομάδες είχαν διαφορετικό ρυθμό κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, γεγονός που έφερε τόσο την Σαραγόσα όσο και την Καρσίγιακα σε πλεονεκτική θέση έχοντας τα ινία τους αγώνα, με την Τουρκική ομάδα να προηγείται στην πρώτη περίοδο και τους Ισπανούς να κάνουν την αντεπίθεσή τους στην δεύτερη.

Το 3ο δεκάλεπτο είχε ιδιαίτερη ένταση όμως οι παίκτες του Σαρικά βρήκαν τα πατήματά τους και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, παίρνοντας εν τέλει μία σπουδαία νίκη.

Αναλυτικά το σκορ στα δεκάλεπτα: 17-29, 33-43, 60-57, 79-84.

Δείτε το βίντεο:

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUEΠΡΟΚΡΙΣΗΤΕΛΙΚΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα