Formula 1: Κυριάρχησε η Mercedes στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών (vid)

Οι καλύτερες στιγμές της δεύτερης περιόδου των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα της Ισπανίας, με τον Χάμιλτον να είναι ταχύτερος όλων.

Ελεύθερες δοκιμές στην πίστα της Καταλωνίας, στην Ισπανία, μέρος δεύτερο με τις δύο Mercedes να κυριαρχούν για μία ακόμη φορά και τον Λιούις Χάμιλτον να κάνει τον πιο γρήγορο γύρο της ημέρας με 1:18:170.

Πίσω του ακολούθησαν οι Βάλτερι Μπότας και Σαρλ Λεκλέρκ, ενώ η δεύτερη Ferrari με τον Κάρλος Σάινθ βρέθηκε

στην 8η θέση δείχνοντας σε όλους ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την πρόσφυση, η «σκουντερία» μπορεί να φέρει και τα δύο της μονοθέσια στους βαθμούς.

{https://twitter.com/F1/status/1390671434758897664}

Σημειώνεται στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ενόψει του Γκραν Πρι Ισπανίας, οι Red Bull των Φερστάπεν και Πέρεζ τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση γεγονός που σημαίνει ότι η απόδοσή τους για τις αυριανές κατατακτήριες πρέπει να είναι πάρα πολύ καλύτερη.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός πιλότος της Ferrari (Κάρλος Σάινθ) μιλώντας μέσω του team radio στους μηχανικούς της ομάδας του τόνισε την ταχύτητα και τον εξαιρετικό ρυθμό που είχε ο Λιούις Χάμιλτον από το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου.

Δείτε το βίντεο:

{https://youtu.be/uVnA3vcS-8g}

ΙΣΠΑΝΙΑΓΚΡΑΝ ΠΡΙFORMULA 1
Keywords
Τυχαία Θέματα