Χάμιλτον: «Ήταν μια καλή αρχή – Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα»

Έτοιμος για τις κατατακτήριες δοκιμές αλλά και για τον αγώνα της Κυριακής είναι ο Λιούςι Χάμιλτον, με τον Φερστάπεν να τονίζει ότι η Red Bull θα είναι ανταγωνιστική.

Ασταμάτητη ήταν η Mercedes στα σημερινά ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα της Καταλωνίας, στην Ισπανία, με τον Λιούις Χάμιλτον να σημειώνει τον 3ο ταχύτερο στην πρώτη περίοδο και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στην δεύτερη περίοδο, όπου ήταν

ο πιο γρήγορος.

Ο Βρετανός πιλότος, τόνισε:

«Ήταν μια καλή αρχή για το Σαββατοκύριακο. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Η πίστα είναι τρομερή και η ισορροπία του μονοθεσίου είναι παρόμοια με αυτή του τελευταίου αγώνα οπότε όλα φαίνονται πολύ καλά και πιστεύω ότι θα έχουμε έναν αξιοπρεπή ρυθμό».

Αντίθετα ο διεκδικητής του φετινού τίτλου, Μαξ Φερστάπεν, τερμάτισε δεύτερος στην πρώτη περίοδο και 9ος στην δεύτερη, καθώς έκανε ορισμένες δοκιμές στο μονοθέσιό του, ακολουθώντας διαφορετικές στρατηγικές με τα ελαστικά.

Ο πιλότος της Red Bull Racing (ο οποίος θα τρέξει στον 100ο αγώνα του με τα χρώματα της Αυστριακής ομάδας, την Κυριακή) σχολίασε:

«Είχα ορισμένες στιγμές αστάθειας στην στροφή 10 αλλά συνολικά είχαμε μια πολύ καλή μέρα.

Το αυτοκίνητο φαίνεται αρκετά ανταγωνιστικό, οπότε ανυπομονώ να έρθει η αυριανή μέρα για να προσπαθήσω να βελτιώσω τους χρόνους μου.

Είμαστε αρκετά χαρούμενοι. Πάντα θέλεις να βελτιώσεις τον ρυθμό σου και να είσαι πιο γρήγορος αλλά σήμερα δεν υπήρχε τίποτα περίεργο».

ΧΑΜΙΛΤΟΝFORMULA 1ΙΣΠΑΝΙΑΓΚΡΑΝ ΠΡΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάμιλτον, Ήταν, – Είμαστε,chamilton, itan, – eimaste