Πολυτεχνείο: Τα ευρήματα της αστυνομίας από τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια (video)

Αστυνομικοί προχωρούν σε εφόδους σε κτίρια στα Εξάρχεια με σκοπό την αποτροπή επεισοδίων με αφορμή τον εορτασμό και την πορεία για το Πολυτεχνείο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. εξελίσσεται αυτή την ώρα στα Εξάρχεια στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των αρχών για την αποτροπή επεισοδίων με αφορμή τον εορτασμό και την πορεία για το Πολυτεχνείο.

Ειδικότερα, άνδρες των ΜΑΤ, των ΟΠΚΕ και της ΔΡΑΣΗΣ (πρώην ομάδα

«ΔΕΛΤΑ») έκαναν εφόδους σε κτίρια πέριξ της πλατείας Εξαρχείων.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, έξι άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια στην οδό Σπύρου Τρικούπη 3. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, βρίσκονταν σε δώμα της ταράτσας της πολυκατοικίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, βόμβες μολότωφ, γάντια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Το δεύτερο «ντου» έγινε σε κτίριο στην οδό Στουρνάρη με τον ίδιο τρόπο, σπάζοντας την πόρτα. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν και εκεί αντικείμενα που πιθανόν να χρησιμοποιούσαν αντιεξουσιαστές για να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια. Στο συγκεκριμένο κτίριο έγιναν δυο προσαγωγές.

Σε ένα τρίτο κτίριο κοντά στο Πολυτεχνείο, οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν βρήκαν κάτι, μετά από αντίστοιχη επιχείρηση τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., η κάμερα των drones που συνέδραμαν στον σχεδιασμό της αστυνομίας για την ημέρα, «πρόδωσε» την παρουσία νεαρών σε ταράτσα πολυκατοικίας στα Εξάρχεια:

{https://youtu.be/JmQ9MlxDTNM}

Keywords
Τυχαία Θέματα