Φαν΄τ Σιπ: Έχουμε πλάνο, χτίζουμε μία νέα ομάδα, είμαι ικανοποιημένος

Φαν’τ Σιπ: «Το μεγαλύτερο κίνητρο που έχουμε είναι να… κερδίζουμε»

O Τζον Φαν΄τ Σιπ, μιλώντας με αφορμή τον αυριανό (21:45/ΟAKA) τελευταίο παιχνίδι της εθνικής μας για την προκριματική φάση του Euro 2020 με την Φινλανδία, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη παρουσία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σαν δεύτερη από τον όμιλό μας, εξήγησε ότι «υπάρχει πλάνο και χτίζεται μία νέα ομαδα», δηλώνοντας ικανοπιημένος από την εξέλιξη

του σχεδιασμού:

«Έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και αν κερδίσουμε θα είναι ένα μπόνους. Κοιτάμε την απόδοση της ομάδας, πιστεύω όμως ότι με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού είναι πιο εύκολο να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Όλα αυτά τα συστατικά θα μας βοηθήσουν να έχουμε μία καλή περίοδο για την εθνική ομάδα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα πρόκληση στο Nations League», είπε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός της εθνικής μας ομάδας

«Δουλεύουμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι κάνουμε καλά βήματα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε δύο θετικά αποτελέσματα. Μία καλή απόδοση δεν ισοδυναμεί πάντα με νίκη. Αυτό που κοιτάμε είναι σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σήμερα μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι και ένα ταξίδι. Θα δω αν χρειάζεται να ανανεώσουμε κάποιους παίκτες. Αν όλοι είναι σε καλή κατάσταση ίσως επιλέξω και την ίδια ενδεκάδα. Θέλω και πάλι να έχουμε κατοχή της μπάλας και να παίζουμε στη γραμμή λαμβάνοντας πάντα υπόψιν ότι είναι καλή ομάδα», πρόσθεσε.

«Το πιο σημαντικό κίνητρο είναι αυτό που έχουμε για εμάς, για το πως θέλουμε να παίζουμε. Κάθε φορά δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε να κερδίσουμε. Όταν εφαρμόζεις το πλάνο σου είναι πιο πιθανό να κερδίσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάμε το παρελθόν και τα στατιστικά. Αύριο είναι για εμάς μία ευκαιρία να παίξουμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο», συμπλήρωσε, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, σε περίπτωση που έφτασε στον πάγκο νωρίτερα, είπε:

«Στην ερώτηση αυτή δεν μπορώ να απαντήσω, είναι κάτι στο οποίο πρέπει να μαντέψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε σε μία διαδικασία, χτίζουμε μία νέα ομάδα και είμαι ικανοποιημένος για την εξέλιξη που έχουμε. Τα ελληνικά μου δεν είναι ακόμα τόσο καλά. Σίγουρα όμως είναι καλό όταν βγαίνεις στο δρόμο να βλέπεις τον κόσμο να του αρέσει αυτό που παρακολουθεί. Βλέπει κάτι καινούργιο, παίκτες όπως ο Παντελής (σ.σ: Χατζηδιάκος που καθόταν δίπλα του) αλλά και πολλοί ακόμα. Αυτό σίγουρα με χαροποιεί . Αν έχουμε θετικά αποτελέσματα θα έρθουν και οι φίλαθλοι πίσω. Η εθνική ομάδα τους χρειάζεται να γυρίσουν. Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα δούμε και πάλι το γήπεδο γεμάτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα