Πέτσας σε Τσίπρα: Διέγραψε τον Παππά ή ανέλαβε την ευθύνη

Τι απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον ΣΥΡΙΖΑ. Επαναφέρει τα περί διαγραφής του κ. Παππά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Τσίπρας, αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να αποβάλει τον κ. Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός σχετικά με το ηχητικό Μιωνή – Παππά.

Ο

κ. Πέτσας κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει αυταπάτες και τόνισε πως έχει μπροστά του «μόνο δύο επιλογές».

«Είτε θα διαγράψει τον κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους», εξήγησε και τόνισε πως «περιμένουν την απάντησή του».

«Το θέμα δεν κλείνει. Θα θέτουμε συνεχώς τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του» κατέληξε ο κ. Πέτσας.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζει μάταια τους αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεχαστούν οι ευθύνες του για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος σε ανύπαρκτα ΜΜΕ.
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Αντί η κυβέρνηση να ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή του κ. Παππά, μπορεί κάλλιστα να κάνει η ίδια, αυτό που προσπαθεί να της επιβάλλει ο κ. Σαμαράς. Να διευρύνει το κατηγορητήριο, να τον συμπεριλάβει σε αυτό και να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Εκτός εάν φοβάται κάτι για τον κ. Σαμαρά και τις εκκρεμότητές του, που σε αυτή τηn περίπτωση θα πρέπει να επωμισθεί. Γιατί αυτός, όντως, δύσκολα διαγράφεται... ».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα