Πάνος Ιωαννίδης: Συμβουλές για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε εκπομπή της ΕΡΤ, έδωσε συμβουλές για δημιουργική απασχόλη στο σπίτι, κατά την περίοδο του κορονοϊού.

Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης στο δελτίο της ΕΡΤ, προτείνει τρόπους, για να περάσει κανείς δημιουργικά τον χρόνο του, κατά την περίοδο του αναγκαστικού εγκλεισμού, εξαιτίας του κορονοϊού. Μάλιστα, έδωσε συμβουλές για να μαγειρέψει

κάποιος υγιεινά και για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα.

Καταρχάς, αναφέρθηκε σε μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία του, καθώς υπήρχε η υποψία να νοσεί από τον κορονοϊό. Έπειτα λοιπόν, από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, φάνηκε ότι δεν νοσεί και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Επιπλέον, είπε πως κινητοποιήθηκε ο ίδιος να πάει στην αρχή της πανδημίας για «καθαρά προληπτικούς λόγους, καθώς έρχομαι σε καθημερινή επαφή με πολύ κόσμο και πολλά άτομα, εξαιτίας της φύσης της δουλειάς μου».

Επίσης, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε πως πλέον, πρέπει να αξιοποιήσουμε τον «χαμένο» μας χρόνο μέσα στο σπίτι, είτε δουλεύοντας, είτε να ασχοληθούμε με την μαγειρική.

Ακόμη, μίλησε για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, που είναι ένα σάιτ μαγειρικής. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο σάιτ «δεν περιέχονται μόνο συνταγές μαγειρικής, καθώς είναι κάτι που μπορεί να βρει ο καθένας παντού. Αντιθέτως, προτείνει και σωστούς τρόπους εκτελέσεις για τα πιάτα και γενικές συμβουλές για καλύτερη προετοιμασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα