Ωράριο καταστημάτων: Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν σήμερα

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σήμερα, Σάββατο 11 Ιουλίου.

Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα που επαναλειτουργούν μετά τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στη χώρα μας. Σημειώνεται δε πως η ώρα έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων ορίζεται η 10 π.μ., εξαιρουμένων των καταστημάτων πώλησης χρωμάτων και λοιπών βιομηχανικών ειδών που επιτρέπεται η λειτουργία τους από τις 7:00 π.μ..

Κανονικά λειτουργούν και τα εμπορικά καταστήματα (malls), εκπτωτικά χωριά και εκπτωτικά καταστήματα (outlets), τα οποία ανοίγουν επίσης

στις 10 το πρωί.

Διαφοροποιήσεις στα ωράρια λειτουργίας σήμερα, Σάββατο 11 Ιουλίου, - που κατά βάση έχουν επιστρέψει σε ρυθμούς κανονικότητας - υπάρχουν κατά τόπους, κατά τις προτάσεις των Εμπροικών Συλλόγων για το θερινό ωράριο.

Ακόμη, στο κανονικό τους ωράριο έχουν επανέλθει τα σούπερ μάρκετ, που λειτουργούν όλες τις μέρες -από Δευτέρα έως Παρασκευή- από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Σημειώνεται, τέλος, πως τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, με προτεινόμενο -από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών- ωράριο λειτουργίας 11:00 – 18:00, λόγω των θερινών εκπτώσεων που ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα