«Ο πρωτάρης» από το χαρτί στην οθόνη

 Το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στον κήπο του Πολυχώρου Τέχνης Αλεξάνδρεια στην πλατεία Αμερικής θα γίνει γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Τσαρλς Γουέμπ και θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας.

Η Λέσχη Ανάγνωσης Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι επαναλειτουργεί από το Σάββατο 11 Ιουλίου και με μια εκδήλωση διπλού χαρακτήρα στον κήπο του Πολυχώρου Τέχνης Αλεξάνδρεια.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης (έναρξη 19:30) θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Τσαρλς Γουέμπ «Ο πρωτάρης» στο οποίο βασίστηκε η πασίγνωστη ταινία. Ο ηθοποιός Ονησίφορος Ονησιφόρου και η χορεύτρια Κατερίνα Λυκούδη θα διαβάσουν αποσπάσματα

από το βιβλίο του συγγραφέα που πέθανε στις 16 Ιουνίου σε ηλικία 81 ετών.
Στη συνέχεια οι σκηνοθέτες και κριτικοί κινηματογράφου Κωνσταντίνος Μπλάθρας και Γιάννης Καραμπίτσος θα μιλήσουν για τη μεταφορά του βιβλίου του Τσαρλς Γουέμπ στον κινηματογράφο ενώ θα πραγματοποιηθεί σύντομη εισήγηση για το θέμα Λογοτεχνία και Κινηματογράφος.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης (έναρξη 21:00) οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία.
Για το τέλος οι διοργανωτές μας επιφυλάσσουν ένα μουσικό χάπενινγκ με τους Camera Stylo Band που θα ερμηνεύσουν τραγούδια των Simon &Garfunkel.

«Ο Πρωτάρης» από το Βιβλίο στην κινηματογραφική ταινία, Κήπος Πολυχώρου Τέχνης Αλεξάνδρεια Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα, Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, ώρες 19:30-23:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά. Λόγω των μέτρων για τον κορoνοϊό θα διανεμηθούν από τις 18.30 μέχρι την ώρα έναρξης δελτία εισόδου αφού θα γίνουν δεκτά έως 60 άτομα. Τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 6944143564.

Keywords
Τυχαία Θέματα