Φώφη Γεννηματά για Παπανδρέου και Καστανίδη: Εκτός ΚΟ όποιος από σήμερα και πέρα δεν σεβαστεί τις αποφάσεις

Με ένα μήνυμα, ότι από εδώ και πέρα όποιος δεν σεβαστεί τις αποφάσεις θα βρεθεί εκτός ΚΟ, απάντησε τελικά η Φώφη Γεννηματά στην κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη να μην στηρίξουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

«Όποιος από σήμερα και πέρα δεν σεβαστεί τις αποφάσεις των οργάνων, να γνωρίζει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας». Αυτό δήλωσε η Φώφη Γεννηματά

μετά την ΚΟ του κόμματος μετά την «ανταρσία» του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη, που απείχαν από την ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις, εκφράζοντας τη διαφωνία τους για την απόφαση της Χαριλάου Τρικούπη να το υπερψηφίσουν.

Όπως ανέφερε: Τα όσα συνέβησαν χθες, διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο πολιτικό περιβάλλον και θόλωσαν το στίγμα μας, χτύπησαν την στρατηγική της αυτόνομης πορείας και έριξαν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Νερό που είχα νωρίτερα κόψει με τις τοποθετήσεις μου και στους δύο.

Λάθος πολιτική εκτίμηση, τουλάχιστον.

Αυτή η στάση αντικειμενικά εξυπηρετεί τους αντιπάλους.

Ευθύνη και υποχρέωση όλων μας είναι να περιφρουρήσουμε τη συντεταγμένη λειτουργία μας και την ενιαία στάση όλων στις κοινές μας αποφάσεις. Χρέος δικό μου, επιπλέον εκ του ρόλου μου, είναι η τήρηση των αποφάσεων από όλους μας.

Όποιος από σήμερα και πέρα δεν σεβαστεί τις αποφάσεις των οργάνων, να γνωρίζει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας.

Τα όργανα λειτουργούν δημοκρατικά μόνο μέσα από το σεβασμό των αποφάσεων της πλειοψηφίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα