Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

15:58 10/7/2020 - Πηγή: In.gr

Η αγαπημένη του θεία που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 85 χρόνων πενθεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

View this post on Instagram

Όσο ο ιός βρίσκεται εκεί έξω… Εμείς του κλείνουμε την πόρτα. Γιαγιάδες και παππούδες! ΟΧΙ babysitting στα εγγόνια! ΝΥΠΤΑΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΑΣ… ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ!

A post shared by Σπύρος Παπαδόπουλος (@spyrospapad_official.fp) on Mar 19, 2020 at 3:50pm PDT

 Έφυγε από τη ζωή η 85χρονη καλόγρια θεία του

Η θεία του, σύμφωνα με το tinasmess.gr, ήταν καλόγρια στην Ιερά Μονή του Αγίου

Χρυσοστόμου Νάξου όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.

Η γερόντισσα Θεοκτίστη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο υπήρξε βελτίωση και πριν από περίπου 10 μέρες επέστρεψε στην Μονή, όπου όμως η καρδιά της δεν άντεξε.

 Όπως έχει δηλώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του τα καλοκαίρια τα περνούσε στο μοναστήρι της Νάξου, αφού λόγω των οικονομικών προβλημάτων της οικογένειας του, η μητέρα του τον έστελνε στο μοναστήρι μαζί με τη θεία του ώστε να τρέφεται σωστά. «Μετέχω στα Μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες. Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών, με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα