Ντενίση: Δεν πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα μαζευτεί ο κόσμος στα θέατρα

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος του Πολιτισμού, λόγω της πανδημίας.

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε για το πώς πέρασε την καραντίνα στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος του Πολιτισμού, λόγω της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, είπε πως ήταν θλιμμένη από την εξάπλωση της πανδημίας στην Ελλάδα

και δήλωσε πως «στην αρχή ήταν ένα διάστημα θλιμμένο, σιγά σιγά όμως άρχισα να το φιλοσοφώ».

Μάλιστα, είπε ότι δύο εβδομάδες πριν παρθούν τα περιοστιστικά μέτρα για τον κορονοϊό, είχε απαγορεύσει προληπτικά τις επισκέψεις του κόσμου στα καμαρίνια, μετά το τέλος της θεατρικής της παράστασης. Παρόλα αυτά, αρκετοί συνάδελφοι της, την χαρακτήρισαν τότε υπερβολική, με την ίδια να απαντά πως «ας είμαστε καλύτερα σίγουροι».

Ακόμη, ανέφερε ότι «στην καραντίνα δεν έγραψα κάποιο έργο», καθώς θεωρεί πως «πρέπει να έχεις άλλη διάθεση για να τα κάνεις αυτά». Παράλληλα, η Μιμή Ντενίση δήλωσε πως «δεν πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι πολύ εύκολο να μαζευτεί ο κόσμος στα θέατρα», εξαιτίας της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι θα είναι δύσκολο για τους ηθοποιούς να απωδούσουν σωστά τους ρόλους τους, εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας. Ειδικά σε περιπτώσεις που πρέπει να έχουν έντονη σωματική επαφή, διευκρίνισε στη συνέχεια.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως αν γίνεται «ας παίξουμε με τους μισούς θεατές δεν πειράζει», αναφερόμενη στα μέτρα που θα ισχύουν στο κοινό για την προσέλευση στα θέατρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντενίση,ntenisi