Ναύπακτος: «Αυτό γίνεται συνέχεια, με στοιχήματα με λεφτά» λέει ο 17χρονος που πήδηξε από τον φάρο

Μετανιωμένος για την απίστευτα απερίσκεπτη πράξη του, να πηδήξει από τον φάρο στη Ναύπακτο, δηλώνει ο 17χρονος που γλύτωσε κυριολεκτικά από θαύμα, αφού κινδύνευσε σοβαρά η ζωή του. 

Απίστευτα τυχερός ήταν ο 17χρονος στη Ναύπακτο, ο οποίος πήδηξε από τον φάρο, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να έχει χάσει τη ζωή του.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι στο νοσοκομείο και δηλώνει μετανιωμένος για την αποκοτιά του, δήλωσε στο Mega πως δεν το έκανε για κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι.

Στη μέση έχω χτυπήσει και λίγο στο πόδι».

Ερωτηθείς εάν το έχει μετανιώσει, απαντά «ε, ναι» και εξηγεί πως «αυτό γίνεται συνέχεια, με στοιχήματα με λεφτά και τέτοια».

«Όχι, όχι, έτσι είχα πάει εγώ», απάντησε ότι ερωτήθηκε εάν το έκανε για χρήματα.

Μητέρα 17χρονου: «Αυτές οι ηλικίες είναι λίγο περίεργες»

«Βάζουν στοίχημα για λεφτά, αλλά ο γιος μου το έκανε επειδή, κάποιος υποτιθέμενος φίλος του, του έλεγε ‘’είσαι κότα εάν δεν πέσεις’’. ‘’Είσαι κότα, είσαι κότα’’… Έτσι καταλαβαίνετε, λίγο οι ηλικίες αυτές των 17-18 είναι λίγο περίεργες. Για να μη θίξουν τον ανδρισμό του, έκανε αυτό που έκανε», είπε η μητέρα του νεαρού που σίγουρα γλύτωσε από πολύ χειρότερα.

Στο βίντεο που είχε το φως της δημοσιότητας, ακούγεται αυτός που καταγράφει το συμβάν να λέει: «Θα πέσει, θα πέσει. Νομίζω ότι θέλει χειροκρότημα». «Είναι αποφασισμένος», λέει κάποιος άλλος.

«Με την κοιλία», φωνάζει ένας από την παρέα, ο οποίος συμπληρώνει: «Έτσι είναι το πρώτο στοίχημα».

{https://youtu.be/5m0gIrtSkuQ}

Keywords
Τυχαία Θέματα