Σκλαβενίτης: Αυτή είναι η νέα κίνηση ανατροπής

Μια νέα σημαντική κίνηση έκανε ο Σκλαβενίτης ανατρέποντας και πάλι τα δεδομένα.

Δυναμικά και στην Θεσσαλονίκη μπαίνει ο Σκλαβενίτης μετά την επιτυχή συνεργασία με το efood και την δωρεάν κατ’ οίκων παράδοση προϊόντων, εκεί όπου θα εξυπηρετεί δεκάδες περιοχές.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν

πλέον να παραλαμβάνουν τα ψώνια τους στην πόρτα τους άμεσα και χωρίς επιπλέον χρέωση αποστολής, επιλέγοντας ανάμεσα σε ​2.500+​ βασικά προϊόντα.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται για την ώρα από τα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι οι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Αγία Τριάδα, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή. Σ​ύντομα​ θ​α είναι διαθέσιμα ακόμα περισσότερα καταστήματα, όπως και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Απαραίτητη είναι η ​ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας​ (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30€), ενώ η παράδοση​ τ​ης πραγματοποιείται α​υθημερόν ​για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ.

Ο Σκλαβενίτης προχώρησε στην αρχή της καραντίνας σε πιλοτική συνεργασία με στόχο την διανομή βασικών προϊόντων διατροφής και οικιακής χρήσης με το γνωστό e-food.gr.

Η πλατφόρμα της e-food.gr αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση καταναλωτών και για είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα προέρχονται από του δικτύου Σκλαβενίτης.

Στόχος της αλυσίδας Σκλαβενίτης είναι από την επόμενη εβδομάδα να παραδίδει στην Αττική αυθημερόν τις παραγγελίες, ενώ σημειώνεται ότι έχει στη διάθεσή της και το ηλεκτρονικό κατάστημα Caremarket.gr.

Υπενθυμίζεται πως η αλυσίδα Σκλαβενίτης στα τέλη Ιανουαρίου απέκτησε το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ, caremarket.gr μπαίνοντας δυναμικά στην ηλεκτρονική εποχή ενώ είναι ανάμεσα στις εταιρείες του λιανεμπορίου τροφίμων που προχώρησαν σε έκτακτες προσλήψεις για να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Από την άλλη πλευρά, η πλατφόρμα e-food.gr θεωρείται ηγέτης στην εγχώρια αγορά του online delivery φαγητού, η οποία μέχρι και πριν την κρίση του κορονοϊού σημείωνε ραγδαία ανάπτυξη. Από το 2015 ανήκει στην γερμανική εταιρεία Delivery Hero.

Keywords
Τυχαία Θέματα