Κορονοϊός: 23 κρούσματα στην Αλβανία - 1 νεκρός

Στα 23 τα κρούσματα κορονοϊού στην Αλβανία, με την γειτονική χώρα να μετρά ήδη τον πρώτο νεκρό. 

Στην Αλβανία ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού διπλασιάστηκε το τελευταίο 24ωρο, αγγίζοντας τα 23 άτομα. Μάλιστα, χθες (11/03) υπήρξε ο πρώτος νεκρός στην γείτονα χώρα, μια μια 73χρονη γυναίκα που απεβίωσε το βόρειο νομό Κουρμπίν. Παρόλα αυτά, φημολογείται ότι είναι το δεύτερο θύμα του ιού στη χώρα, χωρίς τις αρχές να δίνουν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση του Έντι Ράμα

εντείνει τα προληπτικά μέτρα στη χώρα. Επίσης, ο Αλβανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως αναμένεται επιδείνωση της κατάστασης τις επόμενες ώρες.

Επιπλέον, εξέδωσε απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από αύριο το πρωί για μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής στις πόλεις Τίρανα, Δυρράχιο, Λέζια, Σκόδρα, Λιούσνια, Φίερι και Αυλώνα. Μόνο στα ασθενοφόρα και στα εξουσιοδοτημένα μεταφορικά αυτοκίνητα θα επιτρέπεται η κυκλοφορία.

Παράλληλα, στις πόλεις αυξήθηκε η παρουσία της αστυνομία, ενώ τα μπλόκα είναι ενισχυμένα από το στρατό και αναπτύσσονται κυρίως σε συνοριακές διαβάσεις. Οι καφετέριες, τα ρεστοράν και άλλα πολυσύχναστα κέντρα είναι κλειστά.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα