Κορονοϊός: Λαμία - Λειβαδειά ετοιμάζονται για τα χειρότερα

Στη Λαμία και τη Λειβαδειά σχεδιάζουν για τα χειρότερα, που μπορεί να προκαλέσει ο κορονοϊός.

Για τα χειρότερα που μπορεί να προκαλέσει ο κορονοϊός, ετοιμάζονται στη Λαμία και την Λειβαδειά. Ο Δήμος της Λαμίας νωρίτερα, κατήρτισε ένα επιχειρησιακό σχέδιο ώστε να

εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των βασικών δημοτικών υπηρεσιών και η παροχή βοήθειας σε μοναχικά άτομα.

Παρά λοιπόν, το γεγονός πως δεν έχει καταγραφεί κρούσμα του ιού στην περιοχή, τα προληπτικά μέτρα ξεδιπλώνονται συνεχώς. Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, το δημοτικό ωδείο, η φιλαρμονική, τα ΚΔΑΠ και το κοινωνικό φροντιστήριο.

Επιπλέον, ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους συλλόγους που διατηρούν διάφορα τμήματα ανοιχτά να διακόψουν την λειτουργία τους.

Παράλληλα, στη Λιβαδειά ξεδιπλώνονται τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού Έτσι,. μέχρι τις 24 Μαρτίου, πρόκειται να παραμείνουν κλειστά το ΚΑΠΗ, φιλαρμονική, και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Ανυπολόγιστες ζημιές στο Καρπενήσι

Οι ξενοδόχοι της Ευρυτανίας σημειώνουν πως «δεν σταματούν να μετρούν τις ακυρώσεις», με αποτέλεσμα τα ξενοδοχεία της περιοχής να καταγράφουν αρκετές ζημιές στα έσοδα τους. Οι ακυρώσεις φτάνουν το 90% των κρατήσεων και οι ξενοδόχοι εκτιμούν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι το επόμενο διάστημα ή και το Πάσχα.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Λαμία - Λειβαδειά,koronoios, lamia - leivadeia