Κορονοϊός: 119 κρούσματα στο «Ελ.Βενιζέλος» - 23 στη Ριτσώνα και πρώτο κρούσμα στην Μύκονο

Τα αποτελέσματα από τους σημερινούς ελέγχους για τον κορονοϊό ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τι είπε για το πρώτο κρούσμα στην Μύκονο.

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα και παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της Πέμπτης.

Στη δομή της Ριτσώνας, η οποία πλέον μπαίνει σε καραντίνα, βρέθηκαν 23 κρούσματα, με τους ανθρώπους ποιυ φέρουν τον ιό να μην έχουν νοσήσει και να έχουν συμπτώματα. Μάλιστα στην περιοχή η παρουσία της ΕΛΑΣ είναι ενισχυμένη.

Για το πλοίο Ελ. Βενιζέλος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι ότι 119 επιβάτες βρέθηκαν θετικοί, 250 δείγματα είναι αρνητικά και σε 2 περιπτώσεις θα επαναληφθούν οι έλεγχοι. Το πλοίο θα ελλιμενιστεί σε αποκλεισμένη προβλήτα και όσοι είναι θετικοί στον κορονοϊό θα παραμείνουν εντός του πλοίου.



69χρονη θετική στην Μύκονο

Στην Μύκονο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μια 69χρονη γυναίκα και αποφασίστηκε η αναστολή όλων των οικοδομικών εργασιών, ενώ σταματούν και οι εργασίες στα εργοτάξια. «Οι πολίτες πρέπει να παραμείνουν σπίτι τους» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς και η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας επιφυλάσσεται για λήψη επιπλέον μέτρων.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα