Κορονοϊός - Κρήτη: Κηδεύτηκε ο Γερμανός γιατρός - Από επιπλοκή ο θάνατός του

Ο 42χρονος άνδρας παρότι νέος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα εμφάνισε επιπλοκές τηε νόσου Covid-19 και κατέληξε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Τι είπε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης που μετρά τον πρώτο νεκρό από τον νέο κορονοϊό, αφού στο νοσοκομείο του Ηρακλείου κατέληξε ο 42χρονος Γερμανός , Andreas Hillbol. Ο μεταδιδακτορικός ερευνητής του Πανεπιστημίου της Βρέμης είχε έρθει μεταβεί στο νησί στις αρχές Μαρτίου για σεμινάριο

σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Σε δηλώσεις της το μεσημέρι της Πέμπτης η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη, τόνισε πώς η σορός του άτυχου άνδρα ενταφιάστηκε στο νέο κοιμητήριο της πόλης με σεβασμό στον νεκρό και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας ενώ αναγνώστηκε αποχαιρετιστήρια επιστολή του Πανεπιστημίου καθώς και της συντρόφου του. 

Προβληματισμό ωστόσο προκαλεί το γεγονός πώς πρόκειται για νέο άνδρα χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα που χάνει τη μάχη με τον Cocid-19. 

Ερωτηθείσα σχετικά η κα.Μπορμπουδάκη είπε πώς ο άνδρας παρουσίασε μία επιπλοκή της Cocid-19 η οποία μάλιστα είναι γνωστή στους γιατρούς από τις άλλες περιπτώσεις που έχουν αντιμετωπιστεί, δεν είναι σπάνια ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες παρέπεμψε στην καθιερωμένη ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα. 

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα