Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν τώρα την Αττική

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν τώρα την Αττική. Εδω και λίγη ώρα καταιγίδες ξεσπούν σε διάφορα σημεία της Αττικής, ενώ πέφτουν κεραυνοί.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού είναι σε ισχύ και ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν εδώ και λίγη ώρα την Αττική.

Ασπρόπυργος, Σπάτα, Ελευσίνα, Παλλήνη βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ νέες καταιγίδες ξεσπούν σε όλη την Αττική.

Ισχυρές

βροχές και καταιγίδες με κατά τόπους μεγάλα ύψη ολικού υετού αναμένονται από το μεσημέρι της Πέμπτης 31/10 έως και της πρώτες ώρες της Παρασκευής στην Αττική.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι θα υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και αυτή θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επιπεδα για την εποχή. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου η πτώση της θερμοκρασίας θα διαρκέσει για λίγες μέρςε και την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου επεσήμανε ότι πλέον οι νύχτες και τα πρωινά θα «μαλακώσουν», όμως το μεσημέρι που είχαμε υψηλές θερμοκρασίες, θα σημειωθεί πτώση. «Θα πέσει η θερμοκρασία ακόμη και 10 βαθμούς», είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Για την Αττική η ΕΜΥ περιμένει νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Για την Αττική ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για διάσπαρτες μπόρες και για άστατο καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα