Η οικονομολόγος που μιλάει 6 γλώσσες απέρριψε τη J.P. Morgan για να γίνει influencer

Ονομάζεται Xenia Tchoumi είναι πανέμορφη, είναι ελβετικής - ιταλικής - ρωσικής καταγωγής, έχει στο αίμα της δηλαδή ένα κράμα εθνοτήτων, και ζει στο Λονδίνο.

Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Università della Svizzera και μιλάει ιταλικά, ρωσικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά. Η ιστορία της έγινε viral στο διαδίκτυο όταν έδωσε συνέντευξη στο LADbible αναφέροντας πως απέρριψε πρόταση εργασίας στη J.P. Morgan.

Η 32χρονη ήθελε να επικεντρωθεί στη δουλειά της ως influencer.

Μέχρι

στιγμής ενώι δώσει τρεις ομιλίες σε TEDx talks και έχει λάβει μέρος σε catwalk στο Paris Fashion Week. Συνολικά έχει 8 εκ ακολούθους σε όλα τα social media accounts της ενώ γράφει και στα Elle και Vanity Fair.

{https://youtu.be/f6IKxrtxLsE}

«Ήθελα την ελευθερία να μπορώ να εργαστώ τις ώρες που θέλω μέσα στη βδομάδα και να έχω διαρκή επικοινωνία με το κοινό καθώς και την επιλογή να ακούγεται η φωνή μου, να διαβάζω, τις ώρες που επιλέγω εγώ. Ως influencer δεν ακολουθείς τις παραδοσιακές φόρμες των media κάτι που σημαίνει ότι έχεις το δικό σου κοινό και τη δική σου έκφραση. Αυτό σου παρέχει μεγάλη ελευθερία αφού στην πραγματικότητα «τρέχεις» μια δική σου εταιρεία».

 {https://www.instagram.com/p/B3_8nf2FUv-/}

{https://www.instagram.com/p/B3ZUDLJFGJW/}

H 32χρονη, εξαργυρώνοντας τη φήμη της, υπέγραψε  τον περασμένο Σεπτέμβριο συμβόλαιο με το γραφείο ανάδειξης νέων ταλέντων, CAA, στην Καλιφόρνια. Στόχος της, όπως λέει, είναι να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην ανάδειξη της δυναμικής των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία και συνεργάζεται για αυτό με τις αντίστοιχες αρμόδιες επιτροπές των Ηνωμένων Εθνών.

{https://www.instagram.com/p/B4HtBtelVrS/}

{https://www.instagram.com/p/B3CTN8xH92y/}

Keywords
Τυχαία Θέματα