Σοκ στην Αμαλιάδα: Πώς μαχαίρωσαν τον μαθητή μέσα στο σχολείο

Ένας 15χρονος μαθητής μαχαιρώθηκε από 18χρονο το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα. Το σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο 1ο Λύκειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος φέρει τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα.

To επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Δράστης φέρεται να είναι ένας 18χρονος, μαθητής μεγαλύτερης τάξης στο ίδιο σχολείο.

Το τραυματισμένο παιδί, σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τον διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του, την αστυνομία.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρεται ο 15χρονος μαθητής που μαχαιρώθηκε από έναν 18χρονο μέσα στο σχολείο του, στο 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με όσα είπε στο News 24/7 ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας Ιωάννης Χουζούρης, το παιδί έφερε πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και το χέρι του.

Μετά από υπερήχους στους οποίους υπεβλήθη, δεν διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και κάποιο ζωτικό όργανο ή κεντρική αρτηρία και οι γιατροί του έκαναν ράμματα.

Τόνισε ότι το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι το παιδί ήταν αρκετά τρομαγμένο.

Παραδόθηκε ο μαθητής που τραυμάτισε 15χρονο

Στο αστυνομικό τμήμα Αμαλιάδας κρατείται ο 16χρονος μαθητής, που κατηγορείται ότι τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο έναν 15χρονο συμμαθητή του, σήμερα το πρωί, σε λύκειο της πόλης.

Ο 16χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Όσον αφορά τα αίτια, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών μεταξύ των δύο μαθητών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος και ο 15χρονος φέρεται να είχαν διαπληκτισθεί τις προηγούμενες ημέρες. 

{https://youtu.be/p134-Juah4o}

Keywords
Τυχαία Θέματα