Ηλεία: Προφυλακιστέοι δύο άντρες για απόπειρα αρπαγής 14χρονου

Στην Ηλεία προφυλακίστηκαν δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου.

Στην Ηλεία προφυλακίστηκαν δύο αδέλφια με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς κατηγορούνται για απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες είναι βουλγαρικής καταγωγής, 23 και 19 χρονών και συνελήφθησαν αμέσως μετά την καταγγελία της απόπειρας αρπαγής, γιατί αναγνώρισε έναν από αυτούς ο 14χρονος.

Μάλιστα, η καταγγελία του εφήβου αναφέρει πως τα δύο αδέλφια επέβαιναν σε ένα βαν,

όταν τον εντόπισαν καθώς επέστρεφε από το φροντιστήριο.

Τότε τον πλησίασαν και του είπαν πως τους έστειλε η μητέρα του και προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα στο βαν.

Παρόλα αυτά, ο 14χρονος άνοιξε την πόρτα στο βαν, δήθεν ότι θα τους ακολουθούσε και στη συνέχεια έτρεξε μακριά, ενώ λίγο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Επίσης, ο πατέρας του 14χρονου μίλησε στο ilialive.gr και είπε πως «όπως αντέδρασε ο γιος μου, να αντιδρούν όλα τα παιδάκια του κόσμου για να προστατευτούν από τέτοιους ανθρώπους».

Παράλληλα, είπε ότι «το συμβάν έγινε λίγα μέτρα πέρα από το σπίτι μου. Την ώρα που πήγαινε ο γιος μου στα αγγλικά, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και κάποιος του είπε ότι μας είπε η μητέρα σου να σε πάμε σπίτι. Ο γιος μου αντιλήφθηκε ότι ήταν ψέματα γιατί μόλις είχε φύγει από το σπίτι. Του είπε να σου ανοίξω την πόρτα να μπεις μέσα και ο γιος μου απάντησε όχι θα μπω μόνος μου. Κατεβαίνει αυτός, κάτω ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και ο γιος μου επειδή είναι πάρα πολύ παρατηρητικός και έξυπνος του λέει θα μπω μόνος μου».

Ακόμη, συμπλήρωσε πως «όπως ανοίγει αυτός την πόρτα όμως βλέπει κάποια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ο γιος μου το έβαλε στα πόδια. Αμέσως πήγε στο φροντιστήριό του το είπε στην καθηγήτριά του και πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και στη συνέχεια πήραν τηλέφωνο κι εμένα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο γιο μου και εύχομαι όπως αντέδρασε ο γιος μου να αντιδράσουν σε τέτοια περίπτωση και όλα τα παιδάκια του κόσμου για να προστατευτούν από τέτοιους ανθρώπους. Φοβάμαι πάρα πολύ μήπως ξαναγίνει κάτι ανάλογο σε άλλο παιδί».

Keywords
Τυχαία Θέματα