Έμιλι Ρατακόφσκι: Βόλτα με τον σκύλο της, στους δρόμους της Αμερικής

Έμιλι Ρατακόφσκι: Η Έμιλι Ρατακόφσκι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη ακόμα και με μάσκα στο πρόσωπο. Το γνωστό μοντέλο φόρεσε το κοντό φορεματάκι του, τα γυαλιά ηλίου και την μάσκα του για να προστατευτεί από τον κορονοϊό και έβγαλε βόλτα το σκύλο του στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η Έμιλι έχει συνηθίσει να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της εξαιτίας της ομορφιά της αλλά και των τέλειων αναλογιών της. Ακόμα να αναφέρουμε ότι το διάσημο μοντέλο ανεβάζει την θερμοκρασία συνέχεια στα social media, καθώς είναι

λάτρης του Instagram και πρόσφατα έδειξε τη νέα διάφανη δημιουργία στους εκατομμύρια followers της. Εκείνοι δεν έμειναν ασυγκίνητοι στη θέα και πάτησαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια φορές το like.

Από κει  και πέρα να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν το μοντέλο έχει αναφερθεί και στο αγαπημένο της νησί της Ελλάδας τονίζοντας πως δεν είναι η Μύκονος αλλά η Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε από ακόλουθο της ποιο είναι το αγαπημένο της ελληνικό νησί, απάντησε ότι είναι η Κρήτη, αναρτώντας μάλιστα μία φωτογραφία από τα Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σύνολο των ακολούθων του γνωστού μοντέλου είναι υπερδιπλάσιο του… πληθυσμού της Ελλάδας, αγγίζει δηλαδή τα 26 εκατομμύρια.

  Δείτε ακόμηΗ μεταμόρφωση της Κιμ Καρντάσιαν – Εμφανίστηκε με κατακόκκινα μαλλιάΚέτι Πέρι: Ο χωρισμός της από τον Ορλάντο Μπλούμ και η κατάθλιψηPamela Anderson: Ποζάρει ημίγυμνη και παραμένει το απόλυτο sex symbol ( pic )
Keywords
Τυχαία Θέματα