Εξαφάνιση 10χρονης: Ξεσπά κατά Κούγια ο δικηγόρος της 33χρονης

Ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την εξαφάνιση της 10χρονης από της Θεσσαλονίκη, ξεσπά του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την μεριά της οικογένειας.

Καθώς η υπόθεση της 10χρονης που εξαφανίστηκε από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης συγκλονίζει, ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή, ξεσπά κατα του

Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας απαντά σε σχόλιο ανάρτησης του και επιτίθεται κατά του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του παιδιού.

Ο κ. Νουλέζας λοιπόν, ανήρτησε το απόγευμα της Τρίτης ότι «Ελλειψη σεβασμού &πολιτισμού για όσους ασχημονούν εδώ!».

Τότε, ένας χρήστης των social media έγραψε πως «ευτυχώς που έχει εσάς (η 33χρονη) δικηγόρο, αλλιώς δεν πρόκειται να ξαναδεί το φως της ημέρας».

Έτσι, ο Βασίλης Νουλέζας απάντησε ότι «Ο Κούγιας εφευρίσκει ειδήσεις αρκεί να εξασφαλίσει δημοσιότητα! Μην ανησυχείτε για την εντολέα μου».

{https://www.ieidiseis.gr/ellada/itemlist/tag/%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91}

Μάλιστα, ο ίδιος ανήρτησε χθες μια αναφορά στο φάρμακο Xanax, το οποίο έδωσε η 33χρονη στο 10χρονο παιδί, μαζί με κοκαΐνη, αναφέρει η αστυνομία.

Αναλυτικά έγραψε ότι:

Το Xanax είναι ένα από τα πιο συχνά συνταγογραφούμενα ψυχιατρικά φάρμακα. Η πιο συχνή χρήση για το Xanax είναι για την αντιμετώπιση του άγχους και των αγχωδών διαταραχών (κρίσεις πανικού, αγοραφοβία, κοινωνική φοβία, τρακ, stage fright, δημόσιες ομιλίες, κα) ή άλλων ψυχοσωματικών συμπτωμάτων άγχους.

Συμπληρωματικά χρησιμοποιείται στη θεραπεία της κατάθλιψης, σε συνδυασμό με κάποιο αντικαταθλιπτικό (πχ Zoloft). Η χρήση του Xanax (προφέρεται «ζάναξ») συστήνεται ως βραχυχρόνια ή περιστασιακή για την αντιμετώπιση του αγχους (πχ για την αντιμετώπιση μιας πτήσης/αεροπλάνο, για μια παρουσίαση, φόβο για κορωνοϊό, κα).xanax ζαναξ zanax
Το Xanax ως φάρμακο ανήκει στην κατηγορία των βενζοδιαζεπινών, φάρμακα τα οποία είναι αποτελεσματικά ως αγχολυτικά (ηρεμιστικά, δηλαδή φάρμακα κατά του άγχους, όπως και το Lexotanil).

Κυκλοφορεί σε δόσεις των Xanax 0.25 mg, Xanax 0.5 mg, 1 mg και 2 mg. Υπάρχουν αρκετές ουσίες παρόμοιες φαρμακολογικά με το Xanax (όπως Tavor, Lexotanil, Tranxene) τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των βενζοδιαζεπινών. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, το Xanax μπορεί αποτελεσματικά να ανακουφίσει από το άγχος και τα συμπτώματά του, καθώς ενεργεί γρήγορα σε όλες τις περιπτώσεις άγχους ή κρίσεων πανικού, όπως δείχνουν οι μελέτες.

Περίπου το 20% των ενηλίκων υποφέρει από άγχος, και ένα μέρος αυτών από πολύ έντονο άγχος που εκφράζεται με διάφορα συμπτώματα. Το άγχος μπορεί να είναι πραγματικά έντονο, και να μας επηρεάζει στη δουλειά μας, στις σχέσεις και σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητας. Το Xanax είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του άγχους, των κρίσεων πανικού και επιτρέπει σε εκατομμύρια ασθενείς ανά τον κόσμο να ελέγξουν το άγχος και τις εκδηλώσεις του. Όταν συνταγογραφείται για το άγχος, το Xanax χορηγείται για μικρό χρονικό διάστημα, για να αποτραπεί η κατάχρηση ή η εξάρτηση.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι ασθενείς και οι γιατροί τους επαναπαύονται στη χρήση του Xanax ως μόνιμη λύση, χωρίς να διερευνούν και να αντιμετωπίζουν τις βαθύτερες αιτίες του άγχους και των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων τους, διαδικασία που γίνεται μέσω της ψυχοθεραπείας . Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας επιφανειακής αντιμετώπισης είναι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις ίδιες εσωτερικές και εξωτερικές καταστάσεις, όταν διακόπτουν το Xanax.

Δοσολογία Xanax

Η συνήθης δόση είναι 1-3 φορές την ημέρα. Πιο συχνά συνταγογραφούνται τα Xanax 0.5mg και Xanax 1mg. Ο χρόνος δράσης του Xanax είναι περίπου 6 ώρες. Το Xanax πρέπει πάντα να λαμβάνεται ή να διακόπτεται σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Παρενέργειες Xanax

Στις παρενέργειες του Xanax συμπεριλαμβάνονται: υπνηλία, κόπωση, ζάλη, αϋπνία, μειωμένη συγκέντρωση/εγρήγορση/ισορροπία, διαταραχές μνήμης, διάρροια/δυσκοιλιότητα, πονοκέφαλοι, ναυτία, εμετός, ξηροστομία.

Όταν συνδυάζεται με αλκοόλ ή άλλες εξαρτησιογόνες ουσίες (κάνναβη και άλλα ναρκωτικά), τα αποτελέσματα του Xanax επαυξάνονται (ηρεμιστική δράση) και υπάρχει κίνδυνος υπερδοσολογίας ή εξάρτησης.

Εάν ο ασθενής από εσφαλμένη χρήση αποκτήσει σωματική ή ψυχολογική εξάρτηση από το Xanax, ο ασφαλέστερος τρόπος για να σταματήσει το Xanax είναι υπό τις οδηγίες ενός εξειδικευμένου ψυχιάτρου.

{https://www.facebook.com/vassilios.noulezas.3/posts/2949741011800275}

Keywords
Τυχαία Θέματα