Άρης – ΑΕΚ: Οι αποστολές εν όψη Κυπέλλου

Οι αποστολές των Άρη και ΑΕΚ για την ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 19:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» η ρεβάνς του ημιτελικού για το κύπελλο Ελλάδος, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος αγώνας στο ΟΑΚΑ είχε λήξει με σκορ 2-1 υπέρ της «Ένωσης»,

όμως στον αγώνα για τα playoff του Ελληνικού πρωταθλήματος το προηγούμενο Σάββατο (20/6) έληξε 2-2, σε μία αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε «πρόβα τζενεράλε» για την επερχόμενη ρεβάνς.

Οι αποστολές των δύο ομάδων ανακοινώθηκαν με τους Ούγκο Σόουζα και Φραν Βέλεθ να μην είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για τους γηπεδούχους, αντίθετα με την ΑΕΚ η οποία ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη χωρίς απώλειες στην αποστολή .

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Larsson, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Martinez, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χούλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα