Χάντμπολ: Μεταγραφές ο Ολυμπιακός – Ανανέωση ο ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν τις μεταγραφικές κινήσεις τους και τα ονόματα που θα προστεθούν στα ρόστερ των τμημάτων χάντμπολ.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε δύο μεταγραφές στο τμήμα χάντμπολ, «πλουτίζοντας» το ρόστερ του για την νέα σεζόν ενώ ο ΠΑΟΚ

ανανέωσε το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Αποστόλου. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την παραμονή του 23χρονυ πίβοτ ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του συλλόγου μας ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Αποστόλου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1997, ο Αλέξανδρος Αποστόλου αγωνίζεται ως πίβοτ, είναι 191cm και προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ».

Αντίθετα ο Ολυμπιακός υπέγραψε τους Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς και Μάρκο Κόμπετιτς οι οποίοι θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Οι σχετικές ανακοινώσεις: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς. Ο Σέρβος αριστερός ίντερ (ημ. γέννησης, 11/5/1995, ύψος 2,05μ.), υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ».

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάρκο Κόμπετιτς. Ο Κροάτης πλέι μέικερ (ημ. γέννησης, 21/12/1990, ύψος, 1,87μ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα