Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο - ντοκουμέντο με την 35χρονη χωρίς μεταμφίεση

Δεκάδες βίντεο μελέτησε η Ασφάλεια μέχρι να φτάσει στον εντοπισμό της γυναίκας που κατηγορείται ότι έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα. Ακόμη ένα από αυτά ήρθε στη δημοσιότητα.

Νέα δεδομένα εξακολουθούν να έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας καθημερινά για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Ένα τέτοιο στοιχείο είναι ένα βίντεο - ντοκουμέντο στο οποίο φέρεται να καταγράφεται η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση χωρίς, μάλιστα, να είναι μεταμφιεσμένη.

Στις 19 Μαΐου και ώρα 9 το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού η γυναίκα συλλαμβάνεται από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Στην αρχή κινείται στον δρόμο, όμως στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κάμερες, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και κοιτά χαμηλά. Προχωρά με γρήγορο βηματισμό και παράλληλα προσπαθεί να δείχνει ήρεμη.

Κατευθύνεται στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και από εκεί καλεί το ταξί και δίνει ραντεβού στη Θησέως που βρίσκεται ο στόχος της.

Στο βίντεο ντοκουμέντο η γυναίκα εμφανίζεται στη λεωφόρου Συγγρού στις 9:08 και φεύγει από το σημείο στις 9:18. Η γυναίκα εκείνη την ημέρα εμφανίζεται σχεδόν με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η γυναίκα έκανε «πρόβες» της αποτρόπαιης επίθεσης που ακολούθησε.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών οι αρχές προχώρησαν σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 35χρονης, με αποτέλεσμα να έχουν στην κατοχή τους τις κλήσεις της κατηγορούμενης. Με εντολή του ανακριτή, θα συνεχιστεί η διερεύνηση του κινητού της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (16/6) η 35χρονη οδηγείται στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα