Μαντλίν: «Μπορεί να είναι ακόμη ζωντανή» λέει Γερμανός εισαγγελέας

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο εισαγγελέας που είχε δηλώσει ότι η Μαντλίν Μακ Καν είναι «μάλλον νεκρή».

«Η Μαντλίν Μακ Καν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» δηλώνει ο Γερμανός εισαγγελέας που αρχικά είχε δηλώσει ότι θεωρούν τη μικρή νεκρή. Ο Χανς Γουόλτερς ανέφερε ακόμη ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι η Μαντλίν είναι νεκρή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Γερμανοί αξιωματούχοι και ο ίδιος εισαγγελέας είχαν

εκτιμήσει ότι η Μαντλίν δεν είναι πια ζωντανή πριν λίγες ημέρες, όταν ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ θεωρήθηκε βασικός ύποπτος στην υπόθεση.  Οι Γερμανοί εισαγγελείς είχαν υποστηρίξει ότι ήξεραν πώς σκοτώθηκε η μικρή Μαντλίν αλλά δεν γνώριζαν πού βρίσκεται το σώμα της.

Ωστόσο, «καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν μπορούμε να σκοτώσουμε την ελπίδα ότι η Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» λέει τώρα ο Γουόλτερς στη Mirror. «Εξεπλάγην ότι η δήλωσή μου ότι η Μαντλίν θεωρείται νεκρή προκάλεσε τόση αναστάτωση στη Βρετανία καθώς στη Γερμανία είναι σύνηθες να εικάζουμε ότι πρόκειται για δολοφονία σε παρόμοιες περιπτώσεις», πρόσθεσε.

Ο εισαγγελέας παραδέχτηκε επίσης ότι ο προηγούμενος ισχυρισμός του ότι η Μαντλίν «δεν έζησε πολύ μετά την απαγωγή της» ήταν μόνο «προσωπική γνώμη και εικασία» με βάση την εμπειρία προηγούμενων υποθέσεων.

Η νέα δήλωση αυτή πάντως προκάλεσε αντιδράσεις από τον στενό κύκλο της οικογένειας Μακάν. «Από την αρχή είπαν ότι εξετάζουν την υπόθεση ως ανθρωποκτονία. Δεν θα έπρεπε να τα λένε αυτά εάν δεν είναι σίγουροι» ανέφερε συγκεκριμένα φίλος της οικογένειας, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Γερμανός ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την απαγωγή και τη δολοφονία της μικρής Μάντλιν Μακάν, εξακολουθεί να αρνείται να μιλήσει για την υπόθεση, όπως δήλωσαν οι δικηγόροι του.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα