Ελεύθερος ο Σεμέδο: Ποια στοιχεία τον «άφησαν» εκτός φυλακής

«Δεν προκύπτει από πουθενά ο βιασμός», λένε οι συνήγοροι του Σεμέδο - Το «απειλητικό μήνυμα» που φέρεται να έλαβαν πριν τη σύλληψη.«Δεν προκύπτει από πουθενά ο βιασμός» ανέφερε σε δηλώσεις της η, εκ των συνηγόρων του Ρούμπεν Σεμέδο, Μαριζάννα Κίκιρη, μετά την απόφαση της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος…

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλην των διαφορετικών εκδοχών που έδωσαν τα δύο κορίτσια για όσα έγιναν στο σπίτι του αμυντικού, κρίσιμο θέμα που εν πολλοίς επηρέασε

την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν πως η 17χρονη παρέμεινε στο επίμαχο σπίτι μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ ο αθλητής είχε αποχωρήσει από νωρίς το πρωί για να πάει για προπόνηση.

Επίσης οι δικαστικές αρχές φαίνεται να εντόπισαν κενά στην κατάθεση που έδωσε η καταγγέλλουσα.

Το «απειλητικό μήνυμα»

Η πλευρά του Πορτογάλου, φέρεται να προσκόμισε στην Ανάκριση μήνυμα που έλαβε μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή, πριν συλληφθεί και ενώ είχε υποβληθεί η μήνυση της 17χρονης.

Στο εν λόγω μήνυμα το άγνωστο προφίλ - αποστολέας του ζητούσε 15 χιλιάδες ευρώ αναφέροντας συγκεκριμένα: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα