Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Το Twitter επικροτεί την στάση της εισαγγελέως - «Ιστορική» η αγόρευση

Στο Twitter για την δίκη της Ελένης Τοπαλούδη υπάρχουν διθυραμβικά σχόλια για την σημερινή στάση της εισαγγελέως, κατά την αγόρευση της.

Η αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη απέσπασε τον θαυμασμό από τους χρήστες του Twitter. Συγκεκριμένα η εισαγγελέας είπε νωρίτερα πως «δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Ελένη, όμως θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου. Μη φανταστείτε ότι η δίκη τελειώνει και εμείς βγάζουμε από πάνω

μας τα πάντα, όπως έκαναν αυτοί οι δυο τύποι».

«Είπα στον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μην ανησυχείτε. Εγώ ζω με αυτήν την κοπέλα. Εγώ παιδιά δεν έχω. Έχω όμως δικογραφίες με παιδιά.. θέλω και εγώ να βγει η αλήθεια. Αυτό που απηχεί καλύτερα την αλήθεια που θέλετε να ακούσετε είναι ότι το παιδί σας ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή και ως αμνός άμωμος.. Ας επικρατήσει Δικαιοσύνη και ας χαθεί ο κόσμος όλος. Αυτό εκφράζει την Εισαγγελέα της έδρας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Έτσι, πολλοί χρήστες του Twitter δήλωσαν τον θαυμασμό τους, ενώ κάποιοι χαρακτήρισαν «ιστορική» την σημερινή αγόρευση.

Ακόμη, τόνισαν ότι «συγκλόνισε η εισαγγελέας», ενώ εξέφρασαν την συμπαράσταση τους προς την οικογένεια της δολοφονημένης φοιτήτριας.

Ακολουθούν ορισμένα σχόλια:

{https://twitter.com/Alain_Leroy_/status/1260596220881440768}

{https://twitter.com/makdio/status/1260557749366206464}

{https://twitter.com/jojokasti/status/1260544637779038215}

Το ευχαριστώ του πατέρα

Επίσης, νωρίτερα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατά την διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον βιασμό και την δολοφονία της φοιτήτριας, έδωσε λουλούδια στην εισαγγελέα μετά από την αγόρευση της. Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στο Open και είπε ότι «ήταν μια κίνηση ανθρώπινη, μια κίνηση που ίσως κατά βάθος να αντιπροσώπευε την ίδια την Ελένη αν ήταν παρούσα η ίδια, που είναι βέβαια ψυχικά στην αίθουσα μαζί μας. Μας συγκίνησε με τα λόγια που είπε».

Στη συνέχεια λοιπόν, ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας δήλωσε στην εκπομπή του Open ότι όποια και αν είναι η ποινή που επιβληθεί δεν θα υπάρξει δικαίωση και δεν θα καλύψει το κενό που άφησε ο χαμός της κόρης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα