MasterChef: Αλλάζουν οι μέρες προβολής - Ποιες «κλείδωσαν»

Το MasterChef αλλάζει τις μέρες προβολής του από την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα προβάλεται κανονικά στις 21.00.

Το MasterChef άλλαξε από την επόμενη εβδομάδα τις μέρες προβολής του, αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy day. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε ότι «ο μόνος λόγος είναι το μοντάζ. Τώρα που

ξελάσκαρε το πράγμα πρόσθεσαν ένα επεισόδιο. Να δούμε αν μέχρι το τέλος επιστρέψουμε στα πέντε επεισόδια που ήταν αρχικά. Αυτό και θα καθορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού».

Επίσης, οι τηλεθεατές πίεζαν το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής να επιστρέψει στα τρία επεισόδια προβολής την εβδομάδα, αναφέρουν διαροές από το Star. Παράλληλα, στην Espresso βασικό στέλεχος του καναλιού αποκάλυψε πως γίνεται τιτάνιος αγώνας από τους μοντέρ του καναλιού για να μοντάρουν τα επεισόδια, τα οποία έχουν γυριστεί πριν από το lockdown. Αυτό λοιπόν, σημαίνει πως το MasterChef θα ολοκληρωθεί στις αρχές ή στα μέσα Ιουνίου, αφού θα προβάλλονται περισσότερα επεισόδια.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι το MasterChef ξεκίνησε με καθημερινή προβολή, αλλά στη συνέχεια μείωσε τα επεισόδιά του σε τρία την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα