Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Δώσαμε λουλούδια στην εισαγγελέα, όπως θα έκανε η κόρη μας

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έδωσε λουλούδια στην εισαγγελέα, ύστερα από την αγόρευση «καταπέλτη» για τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και την δολοφονία της φοιτήτριας.

Σήμερα, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατά την διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον βιασμό και την δολοφονία της φοιτήτριας, έδωσε λουλούδια στην εισαγγελέα μετά από την αγόρευση της. Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στο Open και είπε ότι «ήταν μια κίνηση ανθρώπινη, μια κίνηση που ίσως κατά βάθος να αντιπροσώπευε την ίδια την Ελένη αν ήταν παρούσα η ίδια, που είναι βέβαια ψυχικά στην αίθουσα μαζί

μας. Μας συγκίνησε με τα λόγια που είπε».

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας είπε πως «δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Ελένη, όμως θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου. Μη φανταστείτε ότι η δίκη τελειώνει και εμείς βγάζουμε από πάνω μας τα πάντα, όπως έκαναν αυτοί οι δυο τύποι».

Στη συνέχεια λοιπόν, ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας δήλωσε στην εκπομπή του Open ότι όποια και αν είναι η ποινή που επιβληθεί δεν θα υπάρξει δικαίωση και δεν θα καλύψει το κενό που άφησε ο χαμός της κόρης του.

«Έχω πει δικαίωση για τη μνήμη της κόρης μας όποια ποινή και αν επιβληθεί δεν θα υπάρξει γιατί εμείς θα ζούμε ισόβια με το κενό της Ελένης μέσα μας. Απλά οι χιλιάδες ανθρώπων που είναι δίπλα μας καλύπτουν ένα μέρος απ’ αυτό το κενό που έχει πλέον η οικογένεια μας που από 4μελης έγινε 3μελής. Είναι συμπαράσταση πολλών ανθρώπων και θέλω δημόσια να τους ευχαριστήσω. Και χιλιάδες άνθρωποι που θα ήθελαν να πουν και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους αλλά δεν μπορούν να το κάνουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μίλησε για την σημερινή ημέρα στο δικαστήριο.

«Συγκινησιακή είναι η ατμόσφαιρα όλες αυτές τις μέρες. Δεν μπορώ να πω τη μία ή την άλλη», είπε στην κάμερα. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «την Τετάρτη ίσως κάπως περισσότερο γιατί ειπώθηκαν κάποιες λέξεις από την κ. εισαγγελέα προς εμένα και τη σύζυγο μου για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε προς εμένα και την οικογένεια μου».

«Το είπε και η ίδια κάποια στιγμή της αγόρευσης της πως από την πρώτη στιγμή παρακολουθούσε την υπόθεση της, πριν καν αναλάβει εισαγγελέας της έδρας. Ήταν από την πρώτη στιγμή σαν να ζούσε αυτό το δράμα μαζί με εμάς», είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη αναφορικά με την εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα